Lukijat

tiistai 30. toukokuuta 2017

Vintage Lady ja ilta-aurinkoa

Allsorts Week 417   Vintage Style - Vintage tyyliin
She's a Lady

Nimikaimani Leikkaan Mervi on tällä kertaa antanut hyvän aiheen kortiksi. 

Taustakuva rakennettu palasista, kuten myös varsinainen kuva-aihekin. Siihen liitin ensin naiskuvan ja päälle laitoin kukkaseppeleen ja otin kuvan ja leikkasin suorakaiteen muotoon ja laitoin kukkivaisen pohjapaperin päälle.

Pohjapaperin leikkasin yläreunastaan kukkasia mukaillen, että sain eloa ja laitoin koko komeuden mattamustan paperin päälle korttiin.
***
Muutamat päivät hujahtivat tanssien niin etten edes kortteja ehtinyt laittaa esille :) No toki olisin ehkä mutta jotenkin ei vaan tullut istahdettua netin ääreen niin pitkäksi aikaa, että ihan kirjoittelemaan...

Olen ahkeroinut ylioppilas- ja valmistujaiskortteja urakalla ja viime tipassa piti vielä surukorttejakin tehdä. Niissä meni aikaa paljon, sillä surukortit aina vaikeita tehdä, vaikka ei olekaan itselle eikä edes tutuille. Onneksi ei!

No nyt on tilaukset tehty ja viety ja annettu ja lähetetty jopa ATC-korttikin tälle kuulle. Sekin viime tipassa :(

Ehdin kyllä mainiosti tanssimaan niin sunnuntai maratonin, eli kahdet tanssit samana päivänä kuin iltatanssitkin lauantaina ja taisi se perjantaikin hujahtaa tanssien merkeissä ..hmm... ja tänäänkin tanssittiin iltapäivä mutta siis töitäkin olen tehnyt, jos nyt kortteilua voi työksi edes kutsua, niin mukavaa se on!

Eilen illalla otin kuvan kun aivan upea auringonpaiste kultasi puut ja ruohikon aivan yllättäen.
Kuvasta näkyy kuinka puihin on tullut jo isot lehdet ja heinä kasvaa kohisten. Tuomet alkavat kukintaansa ja tuoksuvat huumaavasti!

2 kommenttia:

 1. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanalta kun sanot että päivät menee tanssien! AAA että! Ja suloinen on korttisikin jälleen.
  Kiitos kun olet mukana Allsorts vintagehaasteessani;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!