Lukijat

lauantai 13. toukokuuta 2017

Sinisiä ajatuksia kortissa ja vaatepohdintoja iltaa varten

Inkspirational #134   Shop Window - Kaupan ikkuna Ranskassa
Congrats
Olen ihaillen katsellut monia blogisivuja, joilla käytetty kiekuroita jos jonkinlaisia, tehosteina korteissa. Itse en ole niitä omistanut, enkä luullut koskaan hommaavanikaan.... vaan toisin kävi, kun tarvitsin lisää tekstileikkeitä. Tilasin samalla kiekuroitakin kokeeksi.

Inspiraatiokuvassa oli paljon valkoista ja puuta ja kiekuroita ja sulkia tai sen tapaisia.

Minun kortissanikin on puun näköistä tuo aluspaperi ja hyvällä mielikuvituksella voi kiekuraa ja tekstiäkin puisiksi ajatella, vaikka ne pahvia ovatkin. Höytyväinen takiaiskukka perhosen istuksia, on sitä höyhentä lähinnä.

Tyttönen halusi ehdottomasti päästä mukaan korttiin, joten olkoon sitten :)
***
Ihan oli keväisen tuntuista jo eilen illalla iltakävelyllä metsässä. Tänä aamuna sitten heräsinkin auringon paisteeseen ja koko päivän on paistanut milloin pilven nurkalta milloin ihan kokonaisena! Upea kevätpäivä siis.

Tein pitemmän lenkin kauppaan mennessä, eikä edes tuuli ollut Siperiast,a kuten monena aikaisempana päivänä. 

Toiveikkaana olen kahden vaiheilla, laitanko illalla lavalle lähtiessä paksut talvisukkahousut hameen alle ja tarvitsenko villapaidan yläosan peitoksi, kuten viime lauantaina, vai uskallanko uhmata mahdollista yökylmää ja talven jäljiltä pakkasta hohkaavaa lavarakennusta ja laittaa vain tavanomaiset puseron ja hameen ja ohuet sukkikset...

Aikaa on vielä, joten ehdin varmaankin pohtia ja arvailla ja aikoa ja palata taas pohdintaan, moneenkin kertaan :)

5 kommenttia:

 1. Kiva kortti kiekuroineen :)
  Mukavaa tanssi iltaa sinulle ! Täällä kateellisena ajattelen, kun nyt itse en jaksa :(

  VastaaPoista
 2. I love how you pulled out the wood theme from our photo and also got in the feathers, hoop and colour. An amazing take and wonderful design. Thanks for joining Ink

  VastaaPoista
 3. What a fantastic card with the cute fairy and the vivid color! Thanks for sharing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 4. Todella ihana kortti. Suloinen kuva ja kauniit värit.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia tänne onkaan käsissäsi syntynyt! Tämä digileima on kyllä niin pysäyttävän ihana - että kommentti on jätettvä juuri tähän postaukseen, vaikka moni muukin kortti ansaitsisi huomion!! Kiitos ihanainen kun jaksat sivuillani piipahtaa - kommentit piristää aina!! Ja ei muuta kuin vikkeliä tanssijalkoja.... toivottavasti yhä ohuemmissa sukkahousuissa, tai jopa ilman.... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!