Lukijat

torstai 11. toukokuuta 2017

Ruusuja soikioissa ja saderumbaa

Congrats
Onnittelukortteja tarvitaan aina. Tässä ruusuja oikein kolmin kappalein, jokainen omasa soikiossaan, kuten mallipiirroksessa ohjeistettiin.
 
Alimmaisena kaunis kuviopaperi ja pitsiä. Valmis teksti väritetty kortin väreihin sopivaksi. Värittelyt ProMarker tusseilla.
 
Ison nuppuruusun alla sydämillä kohokuvioitu soikio, jota hiukan hankailin hiekkapaperilla, että kuviot paremmin näkyvät, sitten soikio jossa kiekuraista kohokuviointia, sitä hankasin punaisella ja mustall.,
 
Samoilla leimasinväreillä käsittelin myös piparisoikioissa olevien ruusujen reunat.
***
Aamun kauhistus: Lunta maassa monta senttiä ja lisää lappaa vähän väliä. Aurinko uskaltautui kurkkaamaan pikkuisesta pilvikolosesta ja pöyristyneenä pakeni paksujen pilvimöykkyjen taakse. Nyt taivas tasaisen pilvimassan peitossa... ja aurinko nukkuu sikeästi...kai...

Osa sateesta tulee vetenä ja sulattaa lumia mutta kohta taas 'hiutaleita hiljalleen sataa maahan lumivalkoiseen' kuten laulussa sanotaan ja sama rumba jatkuu ja jatkuu.

Eilenillalla rumbattiin kyllä ihan erilaisissa tunnelmissa Kruunupuistossa, vaikkakin jo matkalla sinne sateli lunta siellä täällä kuurottaisesti.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!