Lukijat

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Ruusuja pyörällä ja tulppaaneja pöydällä

QKR Stampede Challenge # 241   Wheels or Anything Goes - Pyöriä tai kaikki käy
Congrats
Kaunis ruusupaperi  ja vyöte ovat olleet askartelulehdessä josta sain myös polkupyörä-stanssit. Stanssasin pyörän runko-osan vihreästä, samoin myös korin saadakseni vihreän kukat korin koristeeksi.

Punaisesta kartongista stanssasin pyörät ja toisen korin. Laitoin osan kiiltokuvasta ruusuiseksi kimpuksi koriin.

Pari lävistettyä perhosta joihin kohdistin kohokuviointia. Ne väritin painelemalla vihreällä Mementolla kuten myös valmiin Onnea-leikkeen. Pyörän alla tavallinen pieni kahviliina ihan sinällään. En sitä hinkkaillut millään vaikka ensin niin aioin.
***
Aivan kertakaikkisen upeilla ilmoilla on hellitty ihmislapsosia viimeiset kaksi päivää! Kyllä nyt sopii uskoa kauniiseen kevääseen. Tosin tuuli on aika purevaa jos sattuu vastaiseen kääntymään mutta ainahan voi yrittää tehdä kävely/pyöräilylenkin pelkkään myötäiseen :)

Olen tuulettanut vaatteita tangolla parvekkeella ja petivaatteita ja lakaisinpa talven roskatkin sieltä pois! On sitten valmiina lattiaritilöille jahka ihan oikeat lämpimät saapuvat.

Ostin jo muutaman multasäkillisenkin tulevia istutuksia ajatellen ja kaihoten katselen mainoksia, joissa riippuvat amppelit täynnä orvokkeja ja muratteja ja ties mitä ihanuuksia, täyttävät viidakkomaisia tiloja...

Ehkä en ihan sellaista edes havittele mutta ainakin joitakin amppeleita ja kukkaruukullisia on ihan pakko asetella kesäkeitaaksi toivon mukaan muuttuvalle parvekkeelleni jossain vaiheessa.

Tyydyn vielä maltillisesti sisäkukkiin ja ostan aina uudet tuoreet leikkokukat olohuoneen pöydälle entisten nuutuessa. Nyt menossa ties kuinka mones tulppaanikimppu, tumman violetti tällä kertaa.

3 kommenttia:

 1. Beautiful card Loreal! Love the bike with the basket of flowers! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  Brenda DT

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Minäkin täällä pesen talvitakkeja kesäsäilytystä varten

  VastaaPoista
 3. So cute & fun. Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!