Lukijat

maanantai 15. toukokuuta 2017

Pilkkukortti bingoon ja kortti top3

Passion for ProMarkers Week 394   Special Anniversary Bingo (8years!!!) - Erikois juhla bingo (8v)
Happy Birthday
Selkeä mustavalkea pilkkutausta, isommilla ja pienemmillä pilkuilla, tuo esiin hennosti värittämäni kukkasen jonka leikkelin ääriviivoja myöten.

Valmiit valkoiset numerot väritin painelemalla mustalla Versa Fine leimavärityynyllä. Siten saa elävämmän pinnan kuin jos värittäisi suoraan tussilla tai tekisi numerot mustasta kartongista.

Kukkasen väritin tuttuun tapaan ProMarker tusseilla. 

ProMarkers: Blossom, Meadow Green, Gold
***
Äitienpäivä, kuten muutkin perhejuhlapäivät, ovat haikeita kun asuu toisella paikkakunnalla kuin omat lapset ja lastenlapset. Omat vanhemmat ovat jo kuolleet, eikä sisaruksien tilanne ole sen kummempi. Kaikilla meillä lapset ja lastenlapset asuvat muualla.

Vaikka viihdynkin yksikseni, juhlapäivinä yksinolo korostuu ja haikeus valtaa mielen.

Tottakai olisi mahdollista osallistua lasten juhliin vaan jotenkin tuntuu kuin tuppautuisin ja olenkin nähnyt parhaaksi antaa heille mahdollisuuden luoda omia traditioita ja juhlia omassa seurassaan.  Joskus aikaisempina vuosina olin joulut tyttären perheessä ja nautin niistä kyllä kovasti.

Nyt on lastenlapsistakin yksi jo perheellinen ja heilläkin omat perinteet luotavina.

Onneksi on sentää tuo monien vihaama nettiyhteys ja puhelimet keksitty! Ne välittävät onnittelut ja kuulumiset lähes, jos ei nyt päivittäin, niin ainakin viikottain.

Puhelimessa voi jutella tärkeät asiat ja kortit kulkevat vielä ihan oikean postin kuljettaminakin. Valokuvia ja videoitakin saan Facen kautta ja jos ikävä yllättää, ei mikään estä kirjoittelemasta pari sanaa puhelimeen tai faceen...

Eihän se tietenkään korvaa läsnäoloa.

Olenkin katsonut aina silloin tällöin (lue yksin ollessa pyhäpäivinä) peiliin ja yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni: Ala toimia mummeli! Nyt menoksi!! Tee edes jotain!!!

Saamattomuus lienee keskimmäinen nimeni...
***
Huomasin ilokseni, että korttini on valitu TOP 3 Sketch Saturday #462 haasteesta. Kiitos! Thank You! Korttia oli kiva ideoida ja olin aika tyytyväinen lopputulokseen.

3 kommenttia:

  1. What a lovely dotty card Loreal! Your flower pops out against the black and white background. Thanks for joining our celebrations at Passion for Promarkers this week! Linda

    VastaaPoista
  2. A lovely monochrome card Loreal! Thanks for joining us at Passion for Promarkers for our Anniversary challenge! Shelly x

    VastaaPoista
  3. Beautiful card, Loreal - I love the dotty papers and the design! A belated thank you for joining in our anniversary challenge at PFP!! Hugs, Juliexx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!