Lukijat

torstai 25. toukokuuta 2017

Linnunpesä ja koivikkoa kortissa, ukkosta sateen kera.

Try it on Tuesday 23.   Feathered Friends  - Siivekkäät ystävämme
New Home...
Kevät on uuden alkamista, niin luonnossa, kuin ihmisilläkin aina joskus. Ensimmäinen yhteinen koti on kuin jännittävän seikkailun alku!

Kortissa linnut puuhaavat täyttä päätä pesää koivikossa.
 
Olen jättänyt kortin mustavalkeaksi tarkoituksella. Jostain syystä kun luonto puhkeaa mitä erilaisimpiin vihreän vivahteisiin, alkaa silmä hakea harmaata ja kaksiväristä, kummallista! 
***
Aikamoinen ukonilma alkaa olla lopuillaan ja uskalsin laittaa kaikki vempeleet takaisin piuhojen päihin!

Aikansa jyrisi ja murisi ja satoi ja taas jyrisi ja murisi ja satoi. Luonto olikin toki veden tarpeessa mutta voisi tuo sade sentään loppua kokonaan, että suht kuivin jaloin pääsisi tanssipaikalle!

Ajatuksissani aioin mennä torstain tapaan aamusella kirpparille ja torille ja Kirjastoon ja kauppaan, eli tavanomaisen torstai kierroksen, vain huomatakseni, että joka paikka on kiinni!!!

No kauppa lie ollut auki ainakin johonkin aikaan mutta kun ei mitään tähdellistä ostettavaa ollut, jätin senkin käymättä ja vain nautin aamuisesta raikkaudesta ja kauniista luonnosta.

Päivä onkin ollut melko tuottoisa, sillä olen tehtaillut tilauskortteja valmiiksi asti ja joitakin kortteja on liimailua vailla. Kirjekuoriakin leimailin vinon pinon ruusuleimalla valmiiksi.

Huomenna sentään arkipäivä joten voin viedä lisää kortteja myyntilaatikkoon kirjekuorien kera.

Kävin jo valmiiksi suihkussa ja nyt annan hiusten ensin hiukan kuivahtaa sinällään, ennenkuin alan niitä föönätä iltakuntoon. Vielä on mietittävä mitä yllensä laittaa, sillä lämpötila on laskenut huimasti ukkosen ja sateen myötä.

Yhäkin tihuuttaa joten ainakin takki on harteille otettava :(

Päivällä oli niin lämmin, että kuvittelin meneväni hamosella ja tanssikengillä (puserokin totta kai!)... No eipä nuo lisähyntteet menoa haitanne. Voi pois riisua liiat sitten kun perille pääsee.

3 kommenttia:

 1. Your work is nice.
  I love the technology !
  Greetings from Germany

  VastaaPoista
 2. Just LOVELY! Thank you for joining us at TioT's!

  VastaaPoista
 3. This really is beautiful! So pleased you joined us at Try It On Tuesday! Chrisx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!