Lukijat

tiistai 9. toukokuuta 2017

Kaksi ruusua ja palelua

P*skarteluhaaste #345   Rivini: Tekstuuri - 2 - Vastavärit
Congrats
Sain Pirjon päivien piristyksen sivun kirjoittajalta kauniin kohokuvioidun paperin ja vasta nyt se pääsee mukaan korttiin, kun haasteessa tarvitaan tekstuuria. 
Tekstuuria on myös Onnea-tekstin kimaltavan musta aine.
Vastavärit: Punainen ja vihreä ja 2 kappaletta ruusuja. Näin kaikki mitä piti olla on kortissa. Väritin ruusut tusseilla ja leikkelin toisen ääriviivoja myöten.
***
Kamalan kylmä tuulinen ilma mutta kun on menossa kesälavalle, se on vain pieni hidaste, ei este! Niinpä minäkin liityin palelevien joukkoon tanssimaan iltapäiväksi. Kertaakaan ei tullut edes kuuma, hiestä puhumattakaan. Historiallinen tapaus, ikinä ennen ei kokonaista tanssiaikaa ole päässyt hikoilematta vuolaasti.
No tuon ennätyksen olisin kyllä voinut jättää tekemättäkin.
Hauskaa silti oli ja kaikilla sama vilu, joten jenkat, humpat ja muut nopsat tanssit olivat kovasti suosittuja. Tehtiinpä toinenkin ennätys: Kaikki paikalla olijat olivat tanssilattialla ainakin useimpien tanssien ajan.
Kukaan kun tuskin pystyi istumaan jääkylmillä tuoleilla katsomassa tanssivia...
Kuin kiusallaan aurinko paistaa ja lämmittää kotosalla ikkunan läpi ja autossa kotimatkalla myös. Eipä lämmittänyt talven jäljiltä kylmillään seissyttä tanssilavaa, ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!