Lukijat

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Sinistä Vintagea ja hiuskatastrofi

KK-Vintage #80   Sininen - Blue
Blue Vintage Lady
Kukikasta sinistä alimmaisena, sitten valkoinen paperi jota kohokuvioin kiekuroin ja hankasin sinisellä Mementolla, mustaa reunoille.

Varsinainen kuva, Vintage Lady, on nettilöytö jonka väritin sinisellä hankaamalla. Magnolian ruusut saivat värikseen haasteen mukaista sinistä ja hankasin niitä vielä harmaalla reunoistaan, että näyttävät 'vanhemmilta'.
***
Kohta lähdössä muiden mukana Puumalaan. Siellä olen käynyt vain kerran, aikaisemmalla Puumala-reissulla olimme Pistohiekassa, nyt jokin pikkuinen työväentalo tai vastaava.

Sen muistan edellisestä kerrasta, että talo näkyi upealle isolle Puumalan sillalle hyvin korkealta mäeltään ja että sinne päästäkseen piti ajella tyynesti ohi, ennenkuin löytyi sivutie omakotitalojen välistä puikkelehtien ja sitten pihaan mäelle jolla noin kolmelle autolle niukin naukin tilaa!!!

Ja silloin sinne ajoi ihmeekseni myös linja-auto lastinaan, ei sentään täyden auton verran, mutta kuitenkin, innokkaita tanssijoita jostain kauempaa... En vieläkään käsitä kuinka se bussi pääsi peruuttamalla jyrkän ja mutkaisen mäen alas.

Nähtäväksi jää millainen porukka sinne tänään ilmestyy. Lähtö hyvissä ajoin koska haluamme tietenkin saada paikan autolle sinne mäellä. Muuten joudumme tarpomaan sen jalan mennen tullen...

Treeninä toki kävisi mutta jos satelee, niin kuin ihan mahdollista on, niin ei kiva.
 
Tukasta sen verran vielä, että se eilinen letti oli tosi kaunis mutta ei sopinut minulle muidenkaan mielestä ollenkaan, joten purin sen ennen illan treenejä pois ja kauhistuin tosissaan: Hiukset kuin  lasia, ei siinä mitään, mutta säkkärät kuin lampaalla ja seisoivat lähes pystyssä pään ympärillä!!!
 
Aika monta suihkausta hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja rivakkaan suoristuskampaamista tarvittiin ennenkuin sain paineltua ja kiskottua hiukset edes jonkinlaiseen järjestykseen. Kumilenkkiäkin tarvittiin taltutukseen... huh!

Nyt suihkussa käytyäni ja paljon hoitoainetta läträttyäni, alan olla lähes oman näköiseni. Sori vaan kampaaja...

1 kommentti:

  1. Tosi kaunis kohokuviointi ja sommitelma. Kiitos osallistumisestasi Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!