Lukijat

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ruusupensan oksa, haahuilua ja huomisen iloa

Passion for ProMarkers Week 390   Flower Power - Kukkavoimaa
Happy Birthday
Pohjan kuvioissa toistuu kukkateema ja lisäsin vielä muutaman nappikuvan joissa ruusut keskustoina. Kaksi pienen pientä tagia, niissäkin ruusuja.

Villiruusun kukkaoksa väritetty ProMarkereilla ja pohjaa hangattu punaisella ja ruskealla Mementolla. Metallisen näköinen tekstilaatta nettilöytöjä. Lisäsin siihen vain tekstin.

ProMarkers: Blossom, Pearl Pink, Coral, Meadow Green, Lime Green, Yellow, Gold
***
Haaste umpeutuu pian joten vaikka aioin vain vilkaista nettiä, huomasin parhaaksi laittaa kortin esille tänään.

Johan tässä on vieteltykin Pääsiäistä niin, että jos ei nyt ihan korvista mämmi pursu, niin ainakin olen syönyt sitä tarpeeksi!

Eniten on tainnut huveta suklaamunien kasat kulhoissa... suklaata en vain voi vastustaa, enkä tosin edes kovin yritäkään :)

Eilen tanssittiin Tirilässä jalat helliksi. Vain chacha jäi puuttumaan. Onneksi sentää lukuisasti buggeja ja jopa rumbakin loppumetreillä kaikkien ihanien tangojen, valssien, hitaiden valssien ja tosi monien foxien lisäksi. Jenkkakin hypättiin ja toinen kokeiltiin uutukaista siksakjenkkaa. Oli hiukan hankalaa kun liikaa porukkaa tiellä :)

Tänään olenkin vain laiskotellut ja katsoin Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman, se kun jäi eilen katsomatta humpatessa.

Surku juttu se Lauran käsi!

No kuitenkin upea ohjelma ja toinen toistaan hienompia esityksiä molemmilta pareilta. Huumoriakin saatiin ja vielä lisäesitys, upea sekin, tottakai!

Sisällä enimmäkseen olen haahuillut, kortteillen, lukien, sanaristikkoa täytellen. Ulkona kylmä tuuli puhaltelee ja välillä leijuu hiukan lunta. Taivas harmaassa pilvessä. Pari plusastetta ei paljoa auta... Saa nähdä viitsinkö mennä iltakävelylle edes...

Ajatus huomisesta tanssimisesta pitää yllä iloa!

2 kommenttia:

  1. A beautiful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

    VastaaPoista
  2. Such a pretty card and a lovely image which you've coloured perfectly. Love the extra detail with the tags and buttons - gorgeous! Thanks for joining in with my challenge this week at Passion for Promarkers and good luck! Hugs, Karen xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!