Lukijat

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Pupuja, pajunkissoja ja komeaa kattausta

Paper Shelter #287   Easter time - Pääsiäisen aikaan
KK-Haaste #194   Pupunkorvat, pajunkissat, harakanvarpaat
Happy Easter with Finnish Easter Post Stamp, Flower and Bunnies

Ihan omituisesti kuvassa näkyvät kaniparkojen suunseudut. Väritin ne vaaleanpunertavalla tussilla, en suinkaan laittanut huulipunaa!!!

Eivätkä puputkaan ole sinisiä smurffeja vaan pehmoisia valkeita .... nyyh...

No, kun en osaa, niin en osaa, tuota kameran käyttöä pilvisellä säällä, enkä kyllä auringonpaisteellakaan jos totta puhutaan. Melkein aina joku tai jotkin osat näyttävät ihan erivärisiltä kuin luonnossa ovatkaan.

Kuvitelkaa siis vihreä taustapaperi jossa valkeita kukkakuvioita. Valkoinen piparireunainen paperi jonka reunoja käsittelin vihreällä hankaamalla. Valkoiset puput saivat harmaalla tussilla hiukan pyöreyttä ja upea iso sinivihreä pääsiäismuna värjäytyy kovaa vauhtia keltaisin raidoin.

Narsissi alareunassa ja mainoksesta leikattu pääsiäispostimerkki pajunkissoineen yläreunassa koristeina.
***
Yöllä on satanut oikein roimasti lunta, sillä ikkunasta näkyvät puut olivat valkoisenaan lumen painosta! Jopa rungot toiselta reunaltaan lumessa!! Eli on täytynyt myös tuulla melkein vaakasuoraan!!!

Ja minä olen nukkunut kuin murmeli talviuntaan kuulematta ja näkemättä mitään mokomasta luonnonkatastrofista...

Keväthän tässä piti olla jo ties miten pitkällä ja lumet lähes häipyneet ja ...

En kyllä ala, en. Onneksi sentään päivän mittaan aurinko on tehnyt voitavansa ja ainakin puut alkavat näyttää entisenlaisiltaan, ilman lumitaakkaa. Parvekkeen kaiteeltakin lumi on kadonnut samoin sen lattialta.

Käväisin viemässä tilauskortin ja tottakai maanantaiseen tapaan myös kirpparilla piti pistäytyä. Löysin aivan söpösen voiveitsen, sellaisen jossa puinen sorvattu kahva. Harvemmin sellaista olen tarvinnut, kas kun en levitteitä leivälle sivele, mutta jos vieraalle tarjoaa leipää, niin onhan mukavampi käyttää voiveistä, kuin syömiseen käytettävää veistä.

Minusta on kiva kattaa kauniisti serveteillä ja koreilla sun muilla krumeluureilla silloin harvoin kun joku sattuu ihan ruokavieraaksikin jäämään :)

Itselle tulee huitaistua lähinnä valmiiksi lautaselle ruoka ja lasi vettä/maitoa ja sillä siisti...

Tiedän kyllä ainakin yhden ihmisen joka käyttää hopeisia aterimia ja kristallilasia, jalallista ja kankaista liinaa ja servettejä ja maljakkoa jossa aina tuore kukka, vaikka yksikin, joka kerta aamiaisella, lounaalla ja aina kun jotain aikoo syödä!

'Mihin ihmeeseen minä niitä säästelisin jos en itseä ilahduttaakseni!' on hänen kommenttinsa. Niinpä!

3 kommenttia:

 1. Ihanan ja keväisen kortin olet taas askarrellut.

  Meilläkin sataa lunta vaan. Aamuisin on upeat hankiaiset.

  VastaaPoista
 2. So very sweet, love your pretty scene. Thanks for joining in the Paper Shelter Challenge this time. We hope to see you again soon.

  Hugs, Julie P
  The Paper Shelter DT

  VastaaPoista
 3. Voi söpöläisiä ja niin pirteitä pupuja korvineen! Kiva kun tulit mukaan KK-haasteeseemme!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!