Lukijat

torstai 20. huhtikuuta 2017

Orient Express ja TOP 3, herkutteluakin.

P*skarteluhaaste #344   Elokuva tai TV
Movie: Orient Express
Löysin netistä hienon Vintage-ruskean kuvan elokuvajulisteesta kortin aiheeseen sopimaan. Koristelin vielä stanssatuilla filminauhoilla ja kun pöydällä ajelehti jostain korttirupeamasta jääneitä mustia tähtiä, laitoin niitäkin sinne tänne.

Kuvan alle vielä filminauhan reunukset näkymään.
***
Huomasin ilokseni, että korttini oli valittu Butterfly haasteessa #76  TOP 3 joukkoon! Tuntuupa hyvältä. Kiitos! Thank You!
***
Hakalissa kerrankin naisylivoima, tosin ei kovin suuri, mutta Hakalin taika on ikävä kyllä murrettu :( Olen ehkä hiukan itsekin syyllinen siihen, sillä joka tansseissa olen mainostanut paikkaa sillä, että siellä on aina miesylivoima!

Nyt sitten jouduin ikäväkseni toteamaan, ettei mikään, hyväkään, ole ikuista...

Vaan hauskaa oli ja tanssia sai, siitä piti huolen sekin, että naistentuntia seurasi 'kuka ehtii'- loppuiltapäivä :) Niinpä ujoimmatkin saivat huomata tanssivansa tavallista enemmän.

Kotimatkalla viesti paketista ja sen hain, tottakai. Näitä asiamiespostien ihanuuksia, kun voi vielä postin sulkeisajankin jälkeen hakea paketteja niin kauan kuin kauppa on auki, eli ilta yhdeksään!!!

Ihan niin myöhään en sentään jättänyt. Tosi kivat valinnat olin jälleen kerran onnistunut saamaan. Hame ja pusero kuin minulle tehdyt ja vielä paremmat kuin kuvista voi arvata. Vain mekko, joka näytti kuvassa polvipituiselta, oli pettymys: Helmus nilkkoihin asti :(

En osaa sellaista käyttää joten näytän sitä luotto-ompelijalleni ja jos siitä ei saa järkevästi lyhythelmaista, laitan kirpparille myyntiin. Ihan koknaan pitsinen mekko tuntuisi muuten juuri lavatansseihin sopivaiselta ja hengittävältä.

Kun jo aamupäivästä oli lähtö ja suihkussakin piti ehtiä käymään, jäi syöminen tanssipaikan kahvittelun varaan. Siellä tavallisuudesta poiketen vain pieni kasvipiirakkaneliö ja pikkuinen hillomunkki kuuluivat lipun hintaan.

Toista kierrosta en ehtinyt edes yrittelemään kun ahkerasti tanssin, joten kotiin tultua melkeinen nälkä vaivasi.

Eipä hätää, kun paketin hakiessa voi samalla tehdä ostoksia ja kaupasa on grillauspiste! Kanankoipi kainalossa (kassissa siis tietenkin) kotiin ja herkuttelemaan. Kun vielä jälkiruuaksi otin juustokiekon, sellaisen korvapuustin näköisen, eipä ollut sen syötyäni enää yhtään nälkä :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!