Lukijat

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Onnittelukortti ja kampaajalla muuttumisleikissä

Time Out #81   Photo inspiration - Kuvassa kello ja perhosia
Congrats!
Laitoin tekstin nauhasta jota ostin metritavarana paikallisesta kangaskaupasta. Eli: 'Sinulle syntymäpäivänäsi' oikein kahteen kertaan :)

Hauska kello- ja kalenterikierukka nettilöytö. Lisäsin siihen nollan, että tuli oikea onnittelusyy esiin. Pienet perhoset lävistin punaisesta paperista.

Kangasnauhassa on tähtikuvio jonka keskelle laitoin pienet timantit. Alimmaisena mustavalkeaa kukkakuvioista paperia.
***
Kampaajalla kaunistumassa. En ole ihan varma tehosiko, mutta ainakin hän yritti parhaansa. Ainoa asia josta olemme yhtä mieltä on, että minulla on nyt tosi pitkä tukka.

Hän halusi kokeilla siihen hollantilaista lettiä, kun nyt on tuota materiaalia runsaasti. Arvellen annoin luvan ja nyt en tunne itseäni ollenkaan!

Kuka kumma kaitanaama tuolta peilistä oikein minua tuijottaa?

Letin saa purkaa vasta huomenna juuri ennen lähtöä tansseihin, että hiukset ehtivät kihartua. Ja minä kun tykkään suorista hiuksista. Saa nähdä mitä muut tykkäävät uutukaisesta lookistani. Huh!

3 kommenttia:

  1. Fabulous take on our photo, I love how you created the window and the butterflies flying around the clock. Thanks for joining Time Out

    VastaaPoista
  2. Wow, that's such a cool clock, Loreal ... a fabulous graphic touch amid the wonderful rose background! The pop of colour in the butterflies is brilliant! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihana ja erilainen kortti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!