Lukijat

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Lintuja ikkunassa ja kiireettömyyttä

Butterfly Challenge #76   Butterflies + W is for Windows and/or colour Rose - Perhosia ja ikkuna ja/tai väri roosa 
Window, birds and butterflies
Paljon käyttämäni lankkuseinä tällä kertaa tälläisenä harmaana versiona. Valkoinen ikkuna verhoineen ja luukkuineen on ihan haasteen mukaisesti pääosassa.

Leikkasin ikkuna-aukon ja laitoin taakse lintuset visertelemään kukkivalle oksalle. Värittelin kuvan, hiukan ikkunalasejakin ja myös lävistetyt perhoset ProMarker tusseilla ja perhosten siivenkärkiin hankasin vielä mustaa versa Fine leimasinväriä.
***
Tuskin ehtivät tiepinnat kuivahtaa ja jopa aurinkokin pilkahti paksujen pumpulapilvien lomasta ajellessamme eilen Tirilään iltapäivätansseihin, kun jo illasta vesisade tihuutti muutaman pisaran varoitukseksi ja sää alkoi kylmetä ihan silmissä.

Aamun ankeutta lisäsi lumipeite! Taas kerran... :(

Se sentään häipyi pikapikaa kun aurinko ja tuuli tekivät tehtävänsä kiitettävän nopsaan ja maa on taas lumeton ja taivas lähes pilvetön ja aurinko paistaa kuin ei muuta olisi koskaan tehnytkään.

Armaan kanssa aamupäiväkahveilla. Hänellä parturiaika melkein heti herättyä.

Maailmaakin tuli paranneltua ja uutiset kertailtua huumoria unohtamatta. Tunnin verran maltoimme istua aloillaan ja sitten olikin jo kiirus, tai ainakin melkein, omiin hommiin.

Tosin nämä meikäläisen kiireet ovat suhteellisesti ottaen melkomoisen leppoisia ja aina siirrettävissä ja jopa, kuten yleensä, unohdettavissa :)

Minusta on mukavampi tehdä asioita ajan kanssa ja silloin kun on mukava tekemisen vire. Kun ei ole kiire, ehtii paljon enemmän ja tekee vähemmän virheitä!

Ajattelin illasta lähteä vielä etsimään uutta kävelyreittiä mielen virkistykseksi.

1 kommentti:

  1. just perfect for my challenge. I love the birds through the open window. Thankyou for fluttering by my challenge. Hugs Mrs A

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!