Lukijat

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lintu, hopeahöyhenet ja tanssin taikaakin

Moving AlongWith The Times 43. Birds & Feathers - Lintuja ja höyheniä
QKR Stampede Challenge #240   Feathered Friends or Anything Goes - Siivekkäät ystävämme tai kaikki käy 
It's Spring!
Silver Feathers, Bird coloured with ProMarkers and Silver. Gold on Background Paper

Kaunis kultaisin lintuhäkein koristeltu taustapaperi ja ihan vapaa lintunen oksallaa laulelemassa. Lintua väritin tusseilla ja lisäsin vielä hopeakynää, että se sointuisi paremmin höyheniin.

Upeat hopeiset höyhenet ääriviivatarroja jotka löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta.Taustalle laitoin vielä mustalla raamitetun siluettikuvan linnuista oksalla.
***
Eilen oli oikein kunnon maratonitanssipäivä!

Ensin lähes aamusta matkaan Joutsenon suuntaan autolastin verran innokkaita iltapäivätansseihin. Yli sata muutakin  vähintään yhtä innokkaita oli paikalla! Paljon enempää tuskin olisi mahtunutkaan...

Siispä nautimme niin tanssin taiasta kuin tosi läheisyydestäkin olosuhteiden ansiosta/pakosta, kuinka sen kukakin koki.

Sain hyvää opetusta tangon oktista. Se kun tuottaa vaikeuksia aina vaan. Täytyy kyllä tunnustaa, etten ihan parin kerran jälkeen, vaikka oppi hyvää olikin, ihan vielä taida sitä, tai ainakaan en hoksaa milloin se pitää tehdä :(

Vaan haaveissa on, että kohtaan vielä tanssittajan joka osaa viedä niin, etten huomaakaan kun jo teen sen ja ihan oikein!

Emmehän me naiset voi tehdä muuta kuin miten meitä viedään, emmehän!?

No iltapäivästä siis selvisin kiitettävästi ja sieltä pienet torkut kotosalla ja pikasuihkun jälkeen katsomaan ja kuuntelemaan ja tanssimaan laulavan hevosmiehen Kari Vepsän tahtiin Imatran Kylpylään.

Siellä ei niin täyttä kuin pelkäsin, vaan lähes koko ajan mahtui tanssimaan, onneksi. Meno oli välillä suorastaan hurmioitunutta ja hurjaa, kun koko tanssikansa hyppi ja pomppii ja hytkyi toinen toistaan kiivaampitahtisen kappaleen tahdissa.

Ja saatiinpa muutama ihanainen rumba ja näpsäkät chachatkin! Oih onnea! Buggeja suorastaan tulvimalla, kun väliaikamusiikkina sitä saatiin ja orkesteri jatkoi lennosta samaa rataa. Arvatkaa oliko hiki missään vaiheessa... ja ne hitaat valssit...

Vaan hauskaa oli ja lisää tekee mieli :)

3 kommenttia:

 1. Love the design and papers on your pretty card, thanks for joining us at MAWTT xxx

  VastaaPoista
 2. Great incorporation of feathers and the bird, all those gilded elements! Thanks for joining us at Moving Along with the Times this week! xJessie

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Loreal! Love the sheet music with the bird and fabulous use of feathers! Perfect background paper too! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  Brenda DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!