Lukijat

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Itsetehdyt kukat kortissa

QKR #239   Flowers or Anything Goes - Kukkia tai kaikki käy
Inkspirational #132   Spring - Kevät
Happy Birthday
Self made Flowers - Water Colours and embossing

Sain idean tähän korttiin tietenkin haasteista mutta myös pöytätabletista, jossa oli kuvioina selkeitä kukkasia. Noitahan voisin tehdä itsekin! ajattelin ja tuumasta toimeen :)

Leikkelin kukkaset varsineen ja kohokuvioin kaulimella painellen. Sitten vesivärit esiin ja pensselit hommiin. Vielä hiukan hankaamista punaisella kukkien osia ja varsiin harmaata. Ei niistä nyt ihan niin hienoja tullut kuin mielessäni kuva oli mutta kukkia kumminkin ...

Taustana muistilappunen ja palanen ruohikkokuvioista paperia. Alimmaisena kevään keltaisin pallukoin kuvioitu paperi.
***
Aurinkoisena päivänä elämä hymyilee aivan erityisellä tavalla. Mikään ei tunnu niin hankalalta, etteikö sitä voisi tehdä/ratkaista!

Niinpä tartuin härkää sarvista, eli itseäni niskasta, ja aloin imuroida huushollia! Sitten laitoin kaikki lapaset, villasormikkaat ja villasukat pesukoneeseen hellavaraisesti peseytymään. Ovatpahan puhtaita sitten joskus kaukana syksyn saapuessa...

Nyt kuivavat parvekkeella ja saavat ihanan ulkoilman tuoksun!

Seuraavaksi avasin netin ja laitoin viestiä verottajalle! Ihan totta, uskalsin lähestyä verokarhua chattailemalla!! Sieltä tosin vastasi joku Sanna L, eikä itse verokarhu, mutta asiallisen ja oikeaksi osottautuneen ohjeen sain aika kivuttomasti. Mitä nyt vajaan vartin jouduin odottelemaan keskusteluun päästäksen,i kun olin 9. soittaja rivissä.

Sitten ohjeen mukaan omalle pankille kyselyä, että mitä hä?
 
Sieltä ei ole vielä vastausta kuulunut kun ei ollut chatti, vaan ihan vanhanaikaisesti kirjallinen kysely kaikkine krumeluureineen. Toivottavasti saan vastauksen jonka ymmärrän...
 
Sitten puhti (väliaikaisesti toivokseni) poissa ja piti lämmittää eilistä pinaattikeittoa :)

Nyt taas intoa täynnä netin syövereihin syöksymässä. Aion katsoa jokaisen listallani olevan postauksen ja kurkkaanpa muutaman muunkin kun aikaa on :)

3 kommenttia:

 1. Lovely bright spring colours. Thank you for joining us at QKR Stampede this week.
  Mary

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat itsetehdyt kukat, kivan rento look! Kiitos kun osallstuit Inkspirational-haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. How pretty your tulips are and they're all the more impressive in being hand made! You're so talented! Thank you for sharing your creativity in the Inkspirational gallery!
  ~carol

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!