Lukijat

torstai 13. huhtikuuta 2017

ATC-kortti-vaihto

Aiheenamme huhtikuun ATC-kortti-vaihdossa oli 'Kevään kukkaset'. Ajankohtaan tosi sopivasti molempien korteissa ensimmäisiä kevääntuojia.

Ensin Merisinin upea, paljon työtä vaatinut kortti
 Lumen keskeltä ponnistelevat krookukset, vaikka jääpuikot helähtelevät pakkasessa!

Hieno kortti! kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista ihanuuksista.

Minun kukkaseni kukkivat  myös sisätiloissa, varmuuden vuoksi :)
'Ulkona ja sisällä kukkii jo'
Eli narsissit sisällä ruukuissa ja krookukset puskevat sinnikkäästi ulkosalla esiin mullasta. Tähän ATC-korttiin ne on koottu yhteen ja laitoinpa muutaman uskaliaan perhosenkin lentelemään kukkien sekaan.

Oikeassa elämässäkin olen nähnyt jo perhosia, tosin muutama päivä sitten ja auringon lämmittäessä lähes kymmenessä asteessa. Mistä lie tupsahti yhtäkkiä silmien eteen muutaman metrin päähän lepattelemaan tummanruskea mustapilkkuinen. Ei kantanut nimilappua kaulassaan, en ainakaan huomannut, joten en tiedä mikä oli nimeltään...

Tänään on vilpoisaa, pakkasen puolella ja nollan kieppeillä, tuulee kylmästi ja taivas harmaassa pilvipeitossa. Ei tosiaankaan tunnu kovin keväiseltä! Vaikka maa paljaana.

Kaupassa kyllä huomasi, että Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia. Väkeä kuin paremmissa pidoissa ja outoja kasvoja paljon tuttujen simpeleläisten lisänä.

Jonot pitkät ja hitaatkin, vaikka kassat toimivat ripsakkaan. Raha vaihtoi omistajaa tosi liukkaasti, kuten aina juhlapyhien edellä. Melkein luulisi, että nälänhätä uhkaa, kun katsoi tavarapaljouksia joita lähes joka kärryssä oli...

Kuitenkin kaupat ovat auki joka päivä jonkin aikaa ja ihmislapsonen voi syödä vain rajallisen määrän herkkuja. Paitsi tietenkin minä, joka voin syödä herkkuja vaikka kuinka paljon, ruuasta ei niin väliä :)

Ostin sentään minäkin jotain Pääsiäiseen ihan ehdottomasti kuuluvaa. Ei, en ostanut mämmiä, kun en löytänyt niitä pieniä rasioita. Ostin suklaamunia, sellaisia karamellipusseissa myytäviä ja laitoin esille narsissiruukun vierelle koriin ja kirjahyllyynkin pariin astiaan.

En löytänyt kävellessä pajunkissoja sellaisista paikoista joihin olisin päässyt, enkä edes koivunoksia, joten ne ja rairuohot pitää vain kuvitella, jos niitä kaipailee...

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!