Lukijat

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Ystävykset kortissa ja yksin tanssien bileet

Inkspirational 129   Connect - Yhteys
Time Out  3rd Birthday Party: Love and/or Friendship, optional Spotlight Stamping - 3. synttärit: Rakkaus ja/tai ystävyys, valinnaisena Valokeila leimaus
Best with You is that You don't let me to do mistakes alone...
Postin mainoskirjeet ovat tosi käyttökelpoisia kortteilussa! Tässä sieltä poimittu teksti joka mielestäni kuvaa tosi hyvin ystävyyttä :)

Taustalla sydämiä, ne lehtileikkeestä. Tyttösetkin Postin mainoksesta jammailemassa kitaroineen ja on kesä ja oih! Tahtoo kesän heti nyt!
***
Kesäistä tunnelmaa toki oli hetkisen kun aurinko suvaitsi vihdoin viimein pilkahtaa iloksemme paistamaan. Ei kovin pitkäksi aikaa mutta kuitenkin. Ja plusasteitakin!

Kävelin jäisiä teitä varovasti kauppaan ja kirjastoon. Olin saanut lainaksi kovasti halutun kirjan Jojo Moyersilta, sen uusimman ja halusin viedä heti pois kun olin lukenut, että seuraava tilaaja pääsee ihanuuteen käsiksi.

Aulassa oli Rautjärven pääkirjastosta tuotuja poistokirjoja, niistä löysin kaksi itselleni luettaviksi, vaikka olin päättänyt olla katsomatta kirjoja tällä kertaa. Kas kun kotona odottaa vielä kuusi lukematonta kirjaa ennestään... No omaksi otettuja ei toki tarvitse ensimmäiseksi lukea. Saavat jäädä odottelemaan aikaa parempaa tai ainakin aikaa jolloin ei ole montaa lainattua odottelemassa...

Ruokakaupasta löysin vitosen maksavia levyjä. Kokonaista kolme kiinnostavaa. Yksi Elviksen kokoomalevy ja kaksi joissa oli ilmoitettu mitä tanssilajia sisältävät ja oli aina kaksi peräkkäin samaa, joten kotibileet pystyyn! Minulla on tapana tanssia yksikseni joten bileiden alkamista ei tarvitse sen takia siirtää, ettei ole porukkaa kasassa :)

5 kommenttia:

 1. Hienosti olet käyttänyt ilmaista materiaalia askartelussa! Kiitos kun osallistuit Inkspirational-haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Great lively and fun project. Thank you for joining us at Inkspirational Challenges.

  VastaaPoista
 3. What a fun picture! Looks like a good time. Great design with the hanging hearts. Thanks for sharing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 4. What a fun project! Looks like a great time. Thanks so much for joining in the festivities at Time Out!

  VastaaPoista
 5. Love your page. What a fun picture and design! Thanks so much for playing with us at Time Out!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!