Lukijat

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Tyttönen kukkakimpun kera ja iloiset tanssit.

Passion for ProMarkers Week 387   Girl Power - Tyttövoimaa
5 times Congrats!
Tyttöenergiaa parhaimmillaan pursuaa tämä Mo Manningin digileimakuva, eikö vain? Tehopakkaukselle viisivuotiskortti hempeissä lilan ja pinkin sävyissä.

Värittelyt ProMarkereilla kuten tavallista. Väritin kuvan lisäksi myös Onnea-leikkeen. Numero on valmiiksi oikean värinen ja tehty softiksesta.

Nurkkia ja ympäri kuvan hinkkailin vihreällä ja lilalla ja ruskeallakin vähän. alla kukkainen kuviopaperi.

ProMarkers: Ivory, Blush, Coral, Blossom, Lilac, Meadow Green. Yellow, Grass
***
Lumihiutaleita hiljalleen satoi maahan, joskaan ei lumivalkoiseen! Samantien tuulen viemät hiutaleet tanssivat alas taivaalta pariinkin otteeseen.

Monessa paikassa on jo valtaisat sepeli/sorakasat lakaistu pois tieltä ja pihasta. Aika lailla sitä onkin talven mittaan kylvetty kun liukkaita kelejä riitti liiaksikin!

Käväisinpä kaupassakin kun huomasin jääkaapin olevan melkoisen tyhjä. Sieltä mukaan lähti muikkuja annoksen verran. Olivat valmiiksi perattuja ja pakattuja. Tarvitsi vain kipata ne paistinpannulle! 

Lisänä tuoretta kurkkua ja eikun herkuttelemaan - taas kerran :)

Illalla menossa Simpeleen Nuorisoseuratalolle tanssimaan paikallisen bändin tahtiin. Hauska nimi heillä: Jani ja Joutilaat. Tiedä sitten miten joutilaita ovat, kun ainakin soitellessa, saa paiskoa töitä olan takaa ...

Täytyy vaan toivoa, että moni on huomannut mainoksen Kirjaston ulkotaululla. Facebookissakin mainostivat tällä kertaa ajoissa.

Aika moni voivottelee, ettei täällä 'korvessa' ole tansseja ja sitten kun järjestetään, juuri ne äänekkäimmin vaativat loistavat poissaolollaan...

Toisaalta iloisessa ja positiivisessa seurassa on mukavinta tanssia ja tuttuja tavata :)

3 kommenttia:

  1. Ah this is so cute, what a lovely image and you have coloured her so well. Thanks for playing with us on my themed week on Passion for Promarkers, Hazelxx

    VastaaPoista
  2. An adorable card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

    VastaaPoista
  3. Awww lovely!! Thanks for playing at passion for Promarkers xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!