Lukijat

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tulppaaneja kultapilkuin ja kermakakkuhame

Congrats
Harmaa taustapaperi on kuvioitu kultaisin koukeroin. Kultaa on myös 3D-tulppaaneissa pilkkuina. Laitoin kiekurastanssauksen mallin mukaisesti toiseen laitaan raamia.

Se on väritetty hankaamalla punaista, vihreää ja mustaa rypyliäspintaiselle paperille. Lopuksi käyttelin vielä kultakynää ja tein pilkkuja ja viivojakin sinne tänne.
Lähikuvaa josta näkyy kultapilkut tulppaaneissa ja kiekuraosan pintakuvio ja värittelyt.
***
Kävin Savonlinnassa siskoa helssaamassa. Kaunis ilma kävellä kaupungilla ja muutenkin olla ulkosalla!

Tosin enin aika taisi mennä ensin kahvilassa kakkukahveilla maailmaa parantaen ja sitten parilla kirpparilla ja vaatekaupassakin.

Moni kauppa oli muuttanut ja jotkut lopettaneet. Tyhjiä tiloja oli siellä täällä. Tuntuu hassulta, että uusia rakennetaan ja sinne muutetaan ja vanhat jäävät tyhjilleen. Miksi? Aikamoista tuhlausta mielestäni.

Jäi käymättä Tokmannikin kun se oli muuttanut toiselle puolelle kaupunkia pois keskustasta. Olisin ostanut Gliss merkkistä shampoota ja hoitoainetta, kun mistään muusta kaupasta ei ole juuri sitä määrättyä sinistä ...

Löysin kertakaikkisen ihanan hameen jossa on pitsiä ja tylliä ja ruusunkukkia ja... siis oikea kermakakkuhame! Ei minulla ole sen kanssa pidettäväksi puseroakaan, enkä tiedä ilkeänkö laittaa ikinä päälle yleiselle paikalle, mutta kun se oli niiiin nätti!!!

Löysin myös kengät joita olen kauan etsinyt, nämä tosin liian matalakantaiset ja vaaleat, vaikka haluaisin mustat 4 sentin korolla mutta kun ne olivat juuri minun kokoani ja muutenkin söpöset. oli pakko ostaa.

Hametta ja kenkiä oikein etsin, olen etsinyt jo kauan. Yleensä palaan tyhjin käsin. Jostain syystä kaikkialla kirppareilla ja jopa kaupoissakin on vain liian lyhyitä, liian pieniä, liian pitkiä, liian ties mitä, mutta ei juuri minun kokoani ainakaan.

Nyt sitten vaan on löydettävä sopiva, mielellään punainen, viskoosipusero jossa puolihihat, että pääsen näyttämään maailmalle kermakakkuhameeni - jos uskallan :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti.
    Ilman muuta puet kauniin kukkahameesi yllesi ja ostat väikka mustan paidan kaveriksi ja sitten tanssit helmat hulmuten.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!