Lukijat

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Tähtiä ja kolosia, villatakin nappikin

Time Out #80   Words: ' When it rains look for rainbow, when its dark look for stars' - 'Kun sataa, etsi katseellasi sateenkaarta, kun on pimeää, katso tähtiä'
Tähti on syntynyt
Varasin Vuodatuksen puolelta kirpparilta ihanaiset kolostanssit Katilta ja niitä piti tietenkin kokeilla samantien :). Ihan kaikki koloset eivät stanssautuneet mutta se on ihan minun vanhan mankelini tapaista, eikä tässä tapauksessa edes haitannut yhtään!
 
Laitoin sinne tänne hopeisia tähtiä koloihin ja stanssautumattomiin kohtiin ja myös uutukaiseen ostokseeni, nauhaan, jossa lukee tuo teksti ja on tähtien kuvia. Sain siis korttiin kaksikin uutuutta!
 
Hinkkasin paperia mustalla ja sinisellä leimasinvärillä ja laitoin koko komeuden sinisen, hopeapilkkuisen paperin päälle, joka näkyy noista koloista. 
***
Menin ostamaan rihmaa ja silmäneuloja paikallisesta kangaskaupasta jossa tehdään myös korjausompelua. Olin jo jonkin aikaa katsellut mainosta ovessa, jossa luvattiin kanttausompelu ilmaiseksi jos ostaa päiväpeittokankaan.

Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että teettämällä tulisi liian kalliiksi ilmaisesta ompelusta huolimatta, joten unohdin sen idean kokonaan. Mutta rihmaa tarvitsin ja silmäneulojakin, entiset kun olivat haihtuneet? ne neulat ja rihmakin lopussa.

Kuten usein käy, ostaa ihan muutakin kuin mitä aikoi. Tässä tapauksessa huomasin korillisen nauhoja ale-hintaan sillä aikaa kun ennen tullutta asiakasta palveltiin.

Korissa oli vaikka mitä ihanuuksia. Piti oikein valitsemalla valita, etten tusinaa erilaista olisi hamstrannut... No tuli niitä kyllä vissiin viisi tai kuusi erilaista punttia sentään tarkan harkinnan jälkeen mukaan kuitenkin :)
 
Nyt saan vihdoinkin ommeltua irronneen napin villatakkiin!3 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt ja tunnelma "kolo-kortissasi" Multakin löytyy kyseiset, mutta empäs ole älynnyt noin käyttää; inspiroivaa!
  Mukavaa uutta viikkoa ja mielenkiinnolla odotellaan millaisia nauhoja korteissasi alkaa näkymään!!

  VastaaPoista
 2. So much texture and interest in this wonderful card! Thanks for sharing at Time Out!

  VastaaPoista
 3. All the texture on your card is absolutely fabulous!
  Thanks so much for playing with us at Time Out!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!