Lukijat

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Ruusuja kortissa ja makeilua

Lots and lots of Huggs and warm Wishes
Mallin mukaisesti käytin kahta paperia taustalla. Ylempi eläväpintainen vaaleanpunaista ja alempi hopeanharmaata ruusuilla kuvioitua.

Mustavalkeat raitapalaset raameina ja nauhana. Kaunis perhonen sai vielä hopeahippusia siivenkärkiin.
***
Kaikki kunnia suihkusaippuoille. Ovat varmaan oivallinen keksintö, kun tavallinen saippua kuivattaa ihoa ja erikoissaippuat hankalia ja kalliitakin.

Olen kovasti tykästynyt Doven argon öljyä sisältävään tuotteeseen josta pieni tippa riittää koko kropan pesuun! Ja kuinka pehmeltä iho tuntuukaan! Ei kiristä, eikä narise!! 

Mainoksen nähtyäni olin skeptinen sen suhteen, että yksi tuote saattaisi olla niin paljon parempi kuin joku toinen mutta ainakin minun joka päivä pestävän nahkani se on pelastanut. Ihan kirjaimellisesti.

Olen aina ollut kuiva tyyppi :) Teini-iässä se oli toki hyvä juttu, kun en saanut finnejä naamaani mutta iän myötä muutenkin kuivemmaksi muuttuessa ja rypistyessä on iho alkanut oireilla kutisemalla ja punoittamalla ja kenkkuilemalla jos jollakin tavalla.

Siksipä olenkin niin onnessani tästä uudestä tuotteesta. Siitä riemastuneena huomasin vielä ihan tavallisesta K-Kaupasta argon öljyä sisältävän pumppupullon kosteusvoidetta ja nyt naamakin alkaa olla, jos ei nyt sentään vauvan pepun pehmoinen, niin ainakin kiristämätön ja kutiamaton pesunkin jälkeen.

Ainoa huono puoli tässä suihkusaippuassa on sen uoksu. Jos on allerginen tuoksuille ei sitä kannata ostaa! Minulla ei ole allergiaa joten ihanainen toffeen tuoksu leijuu muutenkin makeasta pitävän kroppani ympärillä ainakin jonkin aikaa suihkun jälkeen ihan kuin olisi tehnyt toffeeta koko aamupäivän :)

Kampaajalta sain myös hoitoainetta ja hiuksiin jätettävää suihketta ja shampoota, kaikki toffeelta tuoksuvia. Mmmm. Namia. Voin melkein kuvitella olevani aika makee tyyppi :)

1 kommentti:

  1. Super pretty. I love all the texture on your card and the lovely colors. I'm so glad that you shared your work with us over on the Sketch Saturday blog.
    ~Jo, SS-DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!