Lukijat

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Robotti tuo ruusun ja jive mielessä

QKR 236   Spring is in the Air or Anything goes - Kevättä ilmassa tai mitä vain
Robot with a Rose: Congrats!
Halusin laittaa robotin käteen tulpaanin kevään kunniaksi mutta en löytänyt aivan ainokaistakaan jonka olisin voinut siihen laittaa. Kaikki liian isoja, pulleita tai muuten vaan mahdottomia... :(

Niinpä tästä ei sitten tullutkaan keväinen onnittelukortti vaan, ehkä jos totta puhutaan, paremmin onnitteluksi sopiva ruusu kortti :)

Väritin robotin hopeamaalikynällä ja sieltä täältä kultakynälläkin. Sinisiä täpliä peitin glossyllä kiiltelemään namikoiksi ja silmiin laitoin harmaata kahta sävyä ja valkoiset geelikynätäplät.

Ruusun laitoin loveen, että se näyttäisi olevan kädessä. Robottien tapaan hiukan huolimattomasti, kuin vastentahtoisella pojalla...
 
Taustalla nuottiviivastoja Pirjolta. Onnea-leike mustattu kohojauheella kuumentaen.
***
 Pari päivää hujahti huomaamatta ja vasta nyt taas kortti esille. En suinkaan ole ollut maailmalla vaan kotosalla, mutta kuten sanotaan, aika rientää kun on hauskaa!

Sunnuntai meni mukavasti tanssien Kiteen monitoimihallilla. Maanantai hujahti pyykkiä pesten ja kotoillessa ja ilta opetellessa jiven saloja Lappeenrannassa.

Tänä iltana on tarkoitus kokeilla kuinka opit ovat tarttuneet Imatran Kylpylässä jossa aina tiistaisin on vapaa pääsy!

Täytyy toki myöntää, ettei ihan yhdessä illassa voi kokonaisen tanssin saloja oppia mutta voihan aina hiukan keksiä omia käännöksiä ja kieputuksia lisäksi :) Pääasia, että oikea askellus on hallinnassa.

2 kommenttia:

  1. What a fun robot - sure to make a recipient smile! Thanks for joining us at QKR Stampede for the weekly challenge - this week the option is Spring is in the air. Dorothy S, DT member

    VastaaPoista
  2. Adorable, Loreal ! I love seeing you play in our "Anything Goes/ Spring" challenge at QKR Stampede this week. Hope to see you again next week and good luck in the draw.
    NanaConnie DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!