Lukijat

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Orvokkeja ja perhonen, kasviskeittoa kokeilussa

P*skarteluhaaste #342   Värit: tumma violetti, vaalea harmaa, voimakas keltainen
Pensees and Butterfly
Embossed Background
Värittelin orvokit ProMarkereilla. Kukat lilan eri sävyissä, keltaisin keskustoin. Lehdet saivat tällä kertaa olla harmahtavat haasteen värimaailmaan sopiakseen, hiukan vain vihreää pilkahtamaan.

Perhonen on leikattu koriste kirjekuoresta. Sen väritin voimakkaalla keltaisella ja kullanvärisellä tussilla.

Taustapaperiksi valitsin haalean violetin paperin jota kohokuvioin lankkuaidalla. Näyttää hauskasti monivivahteiselta tuo väri pelkästään kohokuvioiden ansiosta!
***
Löysin viimeksi kaupassa käydessäni pakastekaapista minulle uuden tuttavuuden, kasviskeiton ainekset, tiiliskiven muotoisessa paketissa. Yleensä ostan samanmallisia pinaattikeittopaketteja pakastimeen pantaviksi, että aina on jotain hätävaraksi.
Pinaattikeitto kun sopii niin kastikkeeksi kuin keitoksikin. Vielä jos keittää kananmunia ja pilkkoo niitä murusiksi soppaan, niin on ruokaisa annos helpolla valmis :)
Vaan vihanneskeitostahan minun piti puhua: Kauniin väristä  ja sopivan sakeaa sosekeitto oli. Porkkanaa enimmäkseen sisälsi. Porkkana on lempivihannekseni! Keiton maku oli tosi mieto, olisi kaivannut jotain tuoretta yrttiä edes.
Niitä ei satunut olemaan mutta juustovoileivan kera täytti mukavasti ja maistui toki hyvälle . Ehkä pysyttelen vastaisuudessa tutussa ja turvallisessa pinaattikeitossa kuitenkin.

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Upeat, voimakkaan väriset orvokit.

  VastaaPoista
 2. Upeita kortteja tuttuun tyyliin.
  Pikavisiitillä liukkaita todistamassa ja maanantaina takaisin etelän lämpöön. Haikeudella katselin korttejasi ja ehkä alkukesästä tulee sopiva hetki kaivella kamat esille ja aloittaa pitkän tauon jälkeen.
  Idearikasta kevättä sinulle aurinkoisin terveisin Tuulikki

  VastaaPoista
 3. Täälläpä on kukat käyneet kukkimaan.... selvästi kevttä rinnassa!!

  VastaaPoista
 4. ihastuttava keväinen kortti!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!