Lukijat

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kultaa ja kukkia, harmaatakin ainakin taivaalla...

Passion for ProMarkers Week 386   Lace, ribbon and/or twine - Pitsiä, nauhaa ja/tai narua
Flower Circle
Lilahtavat kukkaset pyörylässä ja sen alla kultapahvista leikattu muoto. Kultapahvista lävistin myös kulmia ja kultaa on pitsin virkaa toimittavassa palasessa alareunassakin, jonka reikiin pujottelin hopeanauhaa.

Sitä narua on tuo nivaska hopealankoja jonka taiteellisesti asettelin kortin päälle...

Kuvan alla vielä asetaatista piparireunainen suorakulmio ja koristeena jostain pöydälle ilmestynyt kultainen tähti joka on kankainen, luulisin.

ProMarkers: Lilac, Meadow Green. Ice Grey2, Gold
***
Ainakin tähän asti säätoiveeni on toteutunut. Vain hippusen vettä (ei siis lunta!) saimme ja entiset lumet alkavat olla tosissaan entisiä!

Tottakai sivuteillä on lunta ja jäätäkin ihan liikaakin ja katukäytävillä joutuu varomaan joissain kohdissa vieläkin, mutta enimmäkseen isot tiet ja jotkut pienemmätkin sekä piha, alkavat olla kevätkunnossa, eli paljaita. Hyvä!

Vielä kun aurinko palaisi lomailemasta valaisemaan ja lämmittämään siniselle taivaalle, niin jopas alkaisi olla täydellinen kevätkeli.

Nyt ollaan kuitenkin harmaan pilvimassan alla murjottamassa...

3 kommenttia:

  1. Pretty card, love how you have threaded the ribbon through the die cut! Thanks for joining in with us at Passion for Promarkers this week :) Donna :) ♥ x

    VastaaPoista
  2. Lovely card and unusual design. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

    VastaaPoista
  3. Really pretty card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!