Lukijat

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kukkia. perhosia ja kellojakin

Simply Create Too #125   Lot of Green - Paljon vihreää
Simon Says...  Bit O'Green - Pala vihreää
Congrats!
Green background paper and green leaves and butterflies

Minun koneellani näyttää taustapaperi epäilyttävän sinertävältä mutta on oikeasti vihreää! Vihreää löytyy myös leimakuvan kukkasten lehdistä ja parista perhosestakin.

Leimakuvassa on itsessään perhonen mutta laitoin sen päälle vielä toisen, jonka siipiä taitoin niin, että alla oleva perhonen näkyy hiukan.

Lisäsin vielä toisenkin leimatun ja väritetyn perhosen sekä kolmanneksi keltaisen perhosen jonka väritin sinivihreäksi.
***
Aurinko mokoma kiusaa minua paistamalla suoraan silmiin kun istun koneella kirjoittamassa. Hiukan vielä puiden oksat heilahtelevat joten valoefekti on vieläkin häiritsevämpi tuulen puuskahtaessa.

Laitoin kaihdinta eteen, että edes jotenkuten saan kirjoitettua.

Kumma kun sitä odottelee koko aamupäivän, että alkaisi nyt vihdoin paistaa, eikä luuraisi aina vaan pilviverhon takana, niin eipä silloin paistanut, ei.

Kävin jo aamusesta kampaajalla kaunistumassa ja totta kai piti kaupassa ja apteekissa ja kirjastossa ja kirpparillakin pisäytyä.

Tulokset jäivät aika laihoiksi joka paikassa :) Kampaajalla raksittiin sivuhiuksia ohuemmiksi ja kirpparilta ei löytynyt mitään, Kirjastosta vain ruukkupuutarhakirja ja kaupastakin ostoksia vähänlaisesti.

Vaan säästyipä rahaa seuraaviin koitoksiin...

2 kommenttia:

  1. Lovely stamping and layering! The added butterfly is so pretty! So glad that you join the fun over Simon Says Stamp Wednesday “Bit O’ Green” Challenge! Awesome details and design! Super work!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!