Lukijat

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kukkanen ja herkuttelua tanssinkin jälkeen

Moving Along With The Times 41.   Handmade or Die Cut Flowers -Käsintehtyjä tai leikekukkia
Congrats with handmade Flowers and Die Cut Leaves
Hauskasti kuvioitu sinertävä taustapaperi sai vielä allensa raamin tapaan lilan paperin. Olen saanut kortissa olevan kohokuvioiduista papereista kootun kukkasen Merisiniltä. Kiitos vielä kerran!

Sen alle tuikkasin pari palasta litteitä leikkeitä, nuo vaalean lilat päivänkakkaramaiset sojotukset. Vielä tumman vihreitä lehtileikkeitä ja teksti, jonka värittelin lilalla tussilla.
***
Kaunis auringonpaiste herätteli aikaisin, eikä antanut rauhaa. Paistoi mokoma verhon läpi niin viekoittelevasti, että ylös oli noustava :)

Taivas kaartuu kesäisenä ja syvän sinisenä ja kun oven aukaisin parvekkeelle, kuulin ihan selvästi linnunlaulua! Kuulin!!

Eilen kuivattelin pyykit ulkosalla tuoksuviksi ja tänään ovat kaapit täynnä raikkautta, vieläkin :)

Sopii sieltä ottaa niin pyyhe suihkun jälkeen kuin puhdas ja tuoksuvainen pusero ja hamekin kun taas kerran ollaan menossa iltapäivätansseihin. Tällä kertaa Joutsenoon.

Kokeilin eilen kasviskeiton loppua kastikkeena parsa- ja kukkakaalille. Hyvin sopivat yhteen. Kaupassa oli pitkästä aikaa tarjolla silakkafileitä ja niitä piti hankkia ruuaksi, tottakai.

Jälkiruuaksi sopi hyvin parin tunnin kuluttua nautittu kreikkalainen jugurtti marjojen kera.

Jugurtti on tosi monipuolinen ruoka, kun sitä voi syödä aamulla, päivällä tai illalla. Pääruokana, välipalana tai vaikkapa lohturuokana. Ihan miten milloinkin tarvis on!

Monesti ennen tanssituntia syön sitä ja joskus kun oikein hurjasti väsyttää jalkoja. Hieron niitä ja 'pyöräilen' selällään maaten ja sitten vähän jugurttia, niin johan on olo kuin ehta ainakin: Mites jos vielä pari tuntia tanssittaisiin :)

Mukavaa viikonlopun alkua!

4 kommenttia:

 1. Hi,
  what a very lovely card and the design is super.
  Love your wonderful flower and the colours are so pretty.
  Thank you for joining the MAWTT Challenge.
  Lots of crafty love. Jenny L. DT

  VastaaPoista
 2. Ulkona kuivattu pyykki on tosi hyvän tuoksuinen.
  Ihana aurinkoinen keli täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit kortissasi. Minäkin olen suunnitellut rypeväni kuivaustelineelle polun, että saisin pyykit vietyä ulos kuivumaan

  VastaaPoista
 4. A lovely flower and beautiful colour scheme. Thank you so much for joining us at MAWTT. Hazel x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!