Lukijat

torstai 30. maaliskuuta 2017

Kukkakeijunen ja nostalgisia kirjeitä

I Love ProMarkers #331   Angels/Fairies - Enkeleitä/Keijuja
Fairy and Butterfly
Keiju kukkien keskellä sinisessä mekossaan glossya siivissä. Laitoin alle kukikasta ja pallokasta paperia. Koristeena perhonen jonka väritin sinisillä tusseilla.

ProMarkers: Ivory, Blush, Vanilla, Blue Pearl, Meadow Green, Grass, Coral
***
Simpeleellä toripäivä aina torstaisin. Näin keväälläkin vielä aika vähän torielämää tosin. Vain leivonnaisten myyntiä aina ja juureksia. Tämän päivän lisänä vielä savukalaakin lämpöisenä olisi ollut mahdollista ostaa.

Kiersin nopsasti kolme kojua ja jätin kaikki ostokset väliin.

Kirppis on vain maanantaisin ja torstaisin ja kuuluu silloin myös ulkoilukierrokseen. Tänään siellä oli melkein tungosta, kun koko kirpputori on vain yksi huone ja sisään saapui innokkaita oven täydeltä. Onneksi olin jo siihen mennessä kun pahin ruuhka alko,i jo huomannut ainoat 'uudet' lahjoitukset, eli neljä CD levyä. Poimin ne mukaani hurjaan  20 sentin kappalehintaan :)

Sitten ruokakauppaan josta tarvitsin oikeastaan vain maitoa. Kummasti kassiin löysi tiensä myös purkillinen pieniä savustetuja kilohaileja. Minun herkkuani! ...ja taisi siellä kassissa kotiin tulla vähän muutakin ihan tuiki tärkeää ...

Pirteässä pakkasessa ja vastatuulessa ei kovin kummoista lenkkiä tehnyt mieli edes ajatella, joten kipin kapin kotosalle ja korttien tekoon.

Pari tilauskorttia syntyi aika helposti. Olin ajatellut niitä jo jonkin aikaa ja kun ei vänkää minnekään vaan antaa alitajunnan tehdä työnsä rauhassa, sain korteista melkein sellaisia kuin oli ajatellutkin.

Selailin myös peltilaatikkoa jossa säilytän saamiani kirjeitä ja kortteja. Voi, että lapsenlasten kirjoittamat haparoivin kirjaimin ja piirroksin kuvitetut ovatkin ihania!!!

Aika kului siivillä niitä lukiessa ja ihmetellessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!