Lukijat

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kotoilua kortissa ja ruokaa porkkanoiden kera

QKR #234   Thank You Cards or Anything Goes - Kiitoskortteja tai kaikki käy
Allsorts Week 406   Ladies and Girls - Naisia ja tyttöjä
Cosy at Home
Kaimaseni Leikkaan Mervi on antanut aiheen tällä viikolla Allsorts haasteeseen ja pyysi tyttömäisiä värejä ja muutenkin vain meille naisille ja tytöille sopivia kortteja. Siispä tein kortin ensimmäiseen uuteen kotiin muuttavalle neitokaiselle jolle kotoilu on tärkeää ja kissa.
 
Taustapaperi, tuo ruudullinen on oikeastaan ruskehtavaa tummemmin raidoin, ei harmaata! No joudutte kuvitelemaan sen oikean väriseksi, taitoni eivät riitä parantamaan väriä oikeaksi... :(

Vaaleanpunaista sydänpaperia palanen kuvan taakse. Nojatuolissa istuva kotoilija kissoineen on väritetty ProMarker tusseilla samoin värein kuin paperit, eli vaaleanpunaisesta ruskeanpunaiseen.

Alareunaan leikkelin ruusuisesta paperista palasen niin, että yksi kukkasista on osin ruutupaperin ja sydänpaperin päällä. Kuviopaperiset sydämet leikkasin toisesta paperista koristeiksi.
***
Eipä olisi vielä yhdeksältä aamulla uskonut, että päivästä tulisi upea ja aurinkoinen, niin paksut pumpulapilvet peittivät koko taivasta!

Vaan kevät alkaa olla jo voiton puolella, että aurinko työntyi esiin ja pilvet haihtuivat ihan silmissä.

Niin voimakasta on lämpö ikkunalasin läpi, että piti ihan kaihdin laskea alas nähdäkseen TV:n kuvan! Ei sillä. että olisin sitä ehtinyt tuijottamaan mutta totta kai on telkun oltava auki edes malliksi kun kerran Mäkäräinen on ampumassa ja hiihtämäsä...

Monen päivän auringonpaiste on kuumentanut kukkaruukkuja ja kuivattanut mullat tehokkaasti. Kastelin kukkia uittamalla ne ruukkuineen pesuvadissa olevassa lannoitevedessä oikein pitkän ajan, että ihan läpeensä kastui koko multa.

Laitoin ruuaksi kanaa, kun sitä on ollut jo jonkin aikaa valmiiksi marinoituina palasina tarjouksessa. Pakastimessa odottelee vielä muutama pakkkaus. Minusta kana on tosi hyvää ja kevyttä syötävää silloin kun tuntuu, että tarvitsee lihaakin joskus.

Porkkanoita lisänä, tottakai, nehän ovat minun heikkouteni. Porkkanoita on kyllä saatava lähes joka päivä :)

6 kommenttia:

 1. Your card is lovely and perfect for our International Women's Day theme at Allsorts, thank you so much for joining in with your pretty creation.

  B x

  VastaaPoista
 2. Lovely card, nice relaxed image, thanks for joining in at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 3. Upea kortti, kiitos kun olet mukana Allsorts haasteessa.
  Tuli ihan nälkä, ei ole oikein ruoka maittanut tässä kevätflunssassa;-))m

  VastaaPoista
 4. Fabulous card...great coloring and papers! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  Brenda DT

  VastaaPoista
 5. Lovely card. Thanks for joining us this week at QKR Stampede Challenges. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!