Lukijat

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Bambuja ja perhosia, hiustenkuivaaja ongelmiakin

Butterfly Challenge #75   R is for Repeat and/or the Colour Night Sky - Toistoa ja/tai väri yötaivas
Bamboos and Butterflies at Night in Moonlight
Repeat: 3 times Butterfly
Laitoin kuvan alle kuviopaperia jonka toinen sininen on lähes perhosten siipien väriä ja toinen melkein yötaivasta. Toistavat siis mukavasti kuvan värejä!

Perhosiin tosin laitoin useitakin sinisen sävyjä mutta yleisväri on aika vaalean sininen, turkoosiin vivahtava.

Bambujen herkät vaalean vihreät lehtialut ja itse rungot hohtelevat yössä kuutamossa, niin ajattelin tätä värittäessäni.
***
Eilisen päivän toisinto oli tämänpäivän sää sillä erotuksella, että nyt auringonpaiste vuorotteli pilvisen sään kera, kun eilen saatiin vuoroin aurinkoa, vuoroin lunta...

Tämä kyllä parempi versio :)

Tänään ei paljon muuta ehtinyt kuin kurkata postit ja naamakirjan hätäiseen josko jotain tulenpalavan kiireellistä olisi. Ei ollut. Onneksi!

Aamiaisen jälkeen, melkein, suihkuun ja valmistautumaan iltapäivätansseihin. Pesen hiuksen mieluusti pari tuntia ennen lähtöä ja annan kuivua itsekseen jos mahdollista, etteivät hiukset rasitu jatkuvasta kuivaamisesta föönäten.

Nyt kuitenkin ajattelin hiukan kuivata, etteivät märät hiustenlatvat ole harteilla ja selässä kun seilaan netissä. Vaan eipä suostunut kiuvaaja toimimaan kuin nykäyksen verran ja toisen kun uudelleen laitoin pistokkeen seinään.

Ajattelin nimittäin, että jos vaikka olin laittanut jotenkin huolimattomasti. Ei ollut siinä vika, sillä yskäisi käyntiin ja sammui samantien. En uskaltanut enää kolmatta kertaa kokeilla, vaan laitoin kaappiin ihan suosiolla.

Täytyy etsiä takuutodistus ja kuitti ja käydä kyselemässä uuden perään. Ihan ilman kuivaajaa olen melkoisessa pulassa. Pitkä tukka ja kiire, ovat hankala yhdistelmä jos laite ei toimi!

Onneksi huomenna on 'vapaapäivä' eli ei tansseja, jos ei oteta huomioon harjoituksia. Ne kun alkavat vasta illalla, eikä siten ole kiirusta laittautumaan. Ehdin hyvinkin käydä viemässä laitteen ja saada uuden, toivon mukaan.

2 kommenttia:

  1. This is a fantastic idea for my challenge. I love those butterflies in amongst the bamboo. Thankyou for fluttering into the butterfly garden. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!