Lukijat

maanantai 20. helmikuuta 2017

Vintage neitokainen, ympyröitä ja kalaunelmia

P*skarteluhaaste #340   Bingorivini: Ympyröitä - X - Harmaa
Happy Birthday
Tässä joku päivä sitten kun selasin papereita joita olen 'sotkenut' kuvioilla ja maaleilla ja käyttänyt mallinteita ja ties mitä, löysin P*skikseen sopivan taustapaperin.

Harmaa paperi sai käsittelyn erilaisilla maaleilla ja roiskeilla ja leimailinpa pullonkorkillakin! Elikkäs nuo pyydetyt ympyrät.

Vintage-neitokainen ruusuineen ja isot stanssatut numerot, olkoon ne sitten vaikka X.
***
Hurjan liukasta ulkona! Yöllä on vesisade muuttunut pakkaseksi ja jäätänyt kaikki lammikot peilikirkkaiksi. Kieli keskellä suuta sai kävellä vaikka sepeliä oli viskelty kävelyteille ja hiekkaa autoteille kun taivalsin kampaamoon kaunistumaan.

Hyvämuistinen kun olen (?) menin kymmeneksi, vaikka aika oli 12... No eipä hätää, ainahan voi käväistä muilla asioilla sillä aikaa ja tulla uudelleen oikeaan aikaan :) Se kello kymmenen aika muuten on seuraavassa kuussa...

Apteekissa oli helmikuun tarjouksena monivitamiineja, joten niitä purkillinen odottamaan edellisen purkin tyhjenemistä. Ostan vitamiineja mieluusti tarjouksesta, niitä kun kuluu koko ajan ja päiväykset pitkiä.

Itseäni ilahduttaakseni laitoin ruokakaupan koriin karpaattien kellon, sen aivan ihanan lilahtavan sinikelloisen! Olin ajatellut ostaa tulppaaneja, onhan nyt niiden aika, mutta sekavärikimput eivät oikein iskeneet, yhden värin kimppuja ei ollut tarjolla.

Muikkuja sentään oli ja vieläpä valmiiksi siivottuja! Niillä sitten herkuttelin ihan ilman lisukkeita :) Voissa vain paistoin sinällään kevyesti. Niin harvinaista herkkua nykyään on mikä tahansa kala, että siitä pitää nauttia aivan erityisesti. Lohen hinta pilvissä esimerkiksi. En edes muista milloin viimeksi sitä raaskin ostaa...
 
Onneksi on aina pelastuksena kalanhimoon säilykkeet! Makrillia tomaattikastikkeessa tai savustetut kilohailit öljyssä tai mmm... melkein alkaa tehdä mieli joku purkki avata :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!