Lukijat

lauantai 25. helmikuuta 2017

Vintage lady, 5 parhaan joukkoon ja suklaan himoa

KK-Vintage #78   Kolme - Three
Happy Birthday
Kolme naista kortissa, kaksi heistä kahvittelee taustalla. Kolme on myös kukkasia Ladyn ympärillä. Ja jos oikein tarkkoja ollaan niin kolmesti on jo parikymppisiäkin vietetty :)

Mainostekstejä kuvioina alimmaisessa paperissa. Valmis teksti jostain lehtiöstä on tuo onnittelu. Kahvittelukuvaa hankasin ruskealla ja harmaalla reunoistaan ja värittelin ProMarkereilla naiset.

Kuvan alla revityin reunoin pahvinpalanen, senkin reunoja hankailin tummemmiksi, kuten myös pahvikukkasen jonka laitoin osin kuvan nurkan alle. Koristeina tummanruskeita helmiä.

Lady löytyi netistä ja kukkaset ympärillään ovat kirjekuoren koristeita.
***
Huomasin haasteita selatessani, että korttini miehelle, on valittu 5 parhaan joukkoon Allsorts Week #403 haasteesta! Hienoa! Thanks! 
***
Minua aina houkuttaa suklaa kaikissa muodoissaan. Joten kun sain Fazermint rasian hopeanhohtoisia suklaamakeisia, en voinut kuin langeta kiusaukseen jälleen kerran ja toisen ja kolmannen ja... Sitten oli pakko lukita vitriinikaappiin loput, että edes muutama jäisi seuraavaan kertaan :)

Jostain syystä tämä hurja mässäily ei ota laantuakseen ollenkaan. Yleensä se menee ohi huomaamatta muutamassa päivässä, pulpahtaakseen pintaan jälleen kun jostain ilmestyy suklaata.

Harvoin itse ostan, sanottakoon se puolustuksekseni sentään.

Kun huomaan, että suklaata kuluu enemmän kuin ruokaa, ostan yleensä pussillisen lakritsaa, toinen herkkuni! Kun sen syön, ei ihan heti tarvitse suklaata, yleensä.
 
Siispä on kai otettava itseään niskasta kiinni ja marssittava kauppaan lakuostoksille ja mitä pikimmin!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!