Lukijat

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Ruusu ystävälle ja hotelliaamiainen

Leimaillaan ja väritellään   Inspiroidu ystävistä - Friends as Inspiration
QKR Stampede Challenge #231 Anything goes or add some Bling or Sparkle -Kaikki käy tai lisää vähän kimallusta tai kiiltoa
Onnea Ystävä! - Congrats Friend!
Some Glitter on background Paperand Bling on Pearl 

Jos laskee alimmaisenkin paperin, on vaadittavat kolme paperia kortissa. Kolme puolihelmeä, tällä kertaa punaisina. Vaaleanpunaistakin on viivoina pallokuvioisessa paperissa ja alimmainen on vaaleanpunainen. Ripaus kimallusta on puolihelmissä ja alimmassa paperissa kimalluksena pinnassa.

Värittelin ruusun ProMarkereilla. Raamitin kuvan Onnea-tekstipaperilla. Hauskat pallokuviot toistavat puolihelmien teemaa, tai päinvastoin :)
***
Eilen en ehtinyt vasinaisesti syömään ollenkaan, joten laitoin aamulla pekonia ja munia oikein hotellityyliin :) Voipi olla nimittäin etten tänäänkään ehdi erityisesti syömään...

Toki eläkeläisten iltapäivätansseissa on yleensä lipun hintaan sisäällytetty jotain syötävää, toisinaan jopa ylenmäärinkin, kuten esimerkiksi eilen Tirilässä jossa tarjolla oli niin voileipiä kuin puiirakoitakin ja vielä kahta keksilajia ja dallas-pullia ja voisarvia. Teboililla tarjoomuksena yleensä vain pullakahvit. Toki niilläkin eväillä päivän pärjää!

Vaan eipä vara venettä kaada, joten jälki- ja ennaltaehkäisy oli paikallaan. Siis pekonimuna-aamiainen :)

5 kommenttia:

 1. Upean punainen ruusu kauniissa kortissa. Ihanaa tuo kuviopaperi.

  VastaaPoista
 2. Great card! Love the bright red of the flower against that wonderful background! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  VastaaPoista
 3. Loving all the reds. Thank you for joining us at QKR Stampede this week.
  Mary

  VastaaPoista
 4. Upean punainen ruusu, ja raikkaasti olet käyttänyt punaista muutenkin kortissasi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!