Lukijat

maanantai 13. helmikuuta 2017

Ruusu , hopeanauhaa ja timantteja sekä sekoilua

P*skarteluhaaste #339   Nauhaa -Ribbon
Rose for You
Silver ribbon and diamonds
Alimmaisena suosikkiani, harmaaraitaista paperia. Sopii hyvin lähes kaikenvärisiin kortteihin taustaksi! Tällä kertaa laitoin hopeisen lumihiutalepaperin ruusukuvan alle. Kuvaan lisäsin monivärisinä kimaltavia timantteja.

Haasteen mukaisia nauhoja hopea/mustina kuvan alle ja kortin ylä- ja alareunaan.
***
Eipä olisi uskonut vielä eilenkään, että meteorologit olivat oikeassa povatessaan lämpöasteita kosolti tälle päivälle. Vaan viittä plussaa ainakin ehdin nähdä mittarin näyttävän, eikä silloin ollut vielä kovin kauan aurinko ehtinyt paistaa!!! Hurjaa.

Kiertelin Kirjastoon viemään lukemani ja etsimään uusia. Samalla selasin myös CD levyhyllyjä löytääkseni edes jotain tanssittavaa. Ei kovin helppo homma, kun aakkosellisilla hyllyillä ja sisältö näytti ainakin minun silmääni aika vanhoilta levyiltä. Abbaa ja Elvistä, mikä tosin hyvä juttu! ja Beatlesta, hyvä sekin, mutta kuka jaksaa kuunnella aina vaan 60 lukuista?

Keräsin Paula Koivuniemen rakkauslauluja sisältävän levyn lisäksi vielä vanhaa Jari Sillanpäätä. Kotona kuuntelin, enkä ollut tunteaJarin  ääntä! Niin varovaisesti lauloi, kauniisti tosin, mutta vain hitaita ja haikeita kappaleita nekin...

Vien samantien takaisin seuraavalla kerralla.

Löysin myös TanssiCD:t joissa opetetaan fuskua ja jiveä, niihin kun tarvitse vielä paljon uutta. Blondi kun olen, en sanut vempelettäni soittelemaan niitä! Ei toiminut Akropaatti eikä elokuva, eikä mitä niitä nyt onkaan... Pitää vielä koettaa keksiä kuinka tällä koneella oikein saa ne näkymään ja kuulumaan. Huhhuijaa.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!