Lukijat

maanantai 6. helmikuuta 2017

Pilkullinen kukkaoksa ja lupaus keväästä

Allsorts Week 401   Paper Piecing - Pukeminen
Congrats with polka dot Flowers
Melkein aina kun pitää leimailla kuva kuviopaperille, valitsen kukkaleiman ja pilkullisen paperin, en tiedä miksi... Ehkä siksi, että se näyttää toimivan hyvin, tai siksi, että olen pilkkupaperifani, tai siksi, että jostain syystä pilkullisia papereita ja kukallisia leimasimia on paljon.

Joka tapauksessa tässä tuunattua pilkullista paperia. Tuunaus on värittämistä. Väritin kukkasille keskustat kullanvärisellä ProeMarkerilla ja lehdet limen värillä. Lisänä punaruskeaa ja hippunen harmaatakin sinne tänne.

Raamitin koko kortin mustalla ja taustapaperiksi valitsin harmaan eri sävyissä viivallisen valkean paperin.
***
Upea auringonpaiste sai uskomaan, että ulkona on lämmintä! Niin hyvin se ikkunan läpi kuumensi. Vaan pakkanen paukkui -14 asteessa pahimmillaan ja viima sai sen puremaan ihoa kipeästi. 

Sen verran pistin nokkaani ulos, että kävin kaupassa. tai oikeastan kaupoissa. Ensin Tokmannilla ja sitten vielä ruokakaupassa. Kirjastossa ja kirpparillakin piti käväistä.
 
Kirjastoon palautin CD levyt, niillä kun on vain viikko lainausaikaa. Kirpparilta löysin pienen aurinkoisen pyyhkeen. Nyt se valaisee kylpyhuonetta, ihan totta! Siinä on kuvattu kullankeltainen aurinko ja säteet hohtavat oransseina!!!
 
Saa minut hymyilemään kun menen vessaan :) 

Pesin sen toki ensin ja kuivatin. Samalla peseytyi muutakin pyyhe- ja paitapyykkiä joissa värit hehkuvat, ettei nyt ihan pikkuisen käsipyyhkeen takia konetta pyöritelty.

Laitoin tuonne facen puolelle jo kuvaa  sinisistä santpaulioista jotka ilahduttavat silmää olohuoneen pöydällä. joten laitanpa tännekin.
Luonnossa vielä syvempää sinistä tuo kukkien väri. Paljon nuppuja aukeamatta. Odotan innolla niitä! Kaikki muut ruukkukasvit ovat nuupahtaneen ja näivettyneen oloisia viherkasveja näin talven keskellä joten kukkivat kukat ovat kuin lupaus keväästä!

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen pilkkufriikki, en ole kylläkään kokeillut tuota kukilla pukemista - taas jotain tekemistä siis...
  Kaunis leimasin ja kortti. Kiitos kun olet mukana Allsorts haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 2. Really lovely creation and some great paper piecing on the fabulous flowers.
  Thank you for joining our 'Paper Piecing' challenge at Allsorst this week.

  Kath

  VastaaPoista
 3. Absolutely gorgeous, a stunning image and beautifully paper pieced, thanks so much for joining us at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti, ja täällä nainen joka ei osaa noita pilkullisia papruja käyttää...pitänee vissiin harjoitella :-))

  VastaaPoista
 5. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!