Lukijat

lauantai 18. helmikuuta 2017

Neitonen maalissa ja tilanteita

Try it on Tuesday    Lets get Messy - Aletaan sotkemaan
For You
Akrylic Paint on the Envelope with a Window using different Stencils

Harmaa kirjeensisusta sai yllensä 'sotkua' valkoisella akryylimaalilla. Telasin parinkin erilaisen mallinteen yli ja kuten huomaatte, on myös kirjekuoressa ollut 'ikkuna' maalattu pallukoilla. Sen läpi kuultaa alla oleva toinen paperi jossa vaaleanpunaista ja harmaata.

Kaunis Vintage-neitokainen raameissaan ja nuottien koristamana saa olla pääosassa. Kuvassa toistuvat vaaleanpunainen ja harmaa valkean kera. Vielä koristeet: Sydämet, lävistetty kuviopaperista.
***
Illalla luvassa hiukan epävarmuutta aiheuttavaa tanssimista. Epävarmuutta siksi, että järjestäjänä on poliittinen puolue, enkä jotenkin osaa yhdistää politiikkaa ja tanssia. Toivon mukaan ei järjestäjäkään...
 
Tanssit täällä Simpeleellä Nuorisoseuran talolla,  jossa ennenkin on tansseja järjestetty, tosin Kulttuuritoimen ollessa järjestäjänä. Saas nähdä mitä tuleman pitää!
 
Kotosalla, kaupassa käynti ja lihasopan keittoa. Itse en paljon lihasta perusta mutta sotkin soppaan pakastettuja pikkuporkkanoita ja ne aion popsia ihan itse, ainakin suurimmaksi osaksi :)

Kauppa tuntuu olevan paikka jossa aina tapaa tuttuja. Nytkin törmäsin, en sentään kirjaimellisesti, kahteen.  Jostain syystä ei nykyään enää käväistä kyläilemässä vaan soitellaan, tekstaillaan tai tavataan sattumalta jossain muussa yhteydessä. Jos kylään aikoo mennä, on paras ensin soitella ja kysyä käykö. 
 
Sitten kalenterit esiin ja katsomaan milloin löytyy vapaata!
 
Sovittelu on tiukkaa puuhaa, kun kaikilla tuntuu olevan tiivis aikataulu ja silloin ystävät ja varsinkin tuttavat ovat ihan häntäpäässä tärkeysjärjestyksessä, valitettavasti... 
 
Minkäs sille voi, elämäntilanteelle

3 kommenttia:

  1. Thanks bunches for sharing your beautiful piece with us at TioT this time. Hugs!

    VastaaPoista
  2. So beautiful and feminine! A great project! Thank you for joining us at TioT!

    VastaaPoista
  3. Tämä jos mikä on kaunista sotkua :). Kiitos kun toit sen mukan Try it on Tuesday haasteeseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!