Lukijat

lauantai 11. helmikuuta 2017

Hymyilevä Marilyn ja laiskottelua opaskirjan kera

Time Out #76   Inspered by Words - Inspiroidu sanoista
Valitse joku sanoista: Friends are connected Heart to Heart distance and time can't break them apart -Ystävät ovat toistensa sydämissä, välimatka tai aika, ei voi heitä erottaa
Smile is the shortest distance between Friends!  (and there is a Heart too)
Hymy on lyhin välimatka ystävien kesken!
Marilyn on liitetty sanontaan jos toiseenkin, mutta tämä sananlasku saa ainakin minut hymyilemään! Alinna villapaitakuviota, kaikkihan me muistamme laulun siitä kuinka poika haikailee milloin riisut jumpperin...

Valeanpunainen sydän leikattu kuviopaperista. Nuo ruusut ja havut ovat valmiina taustapaperissa. minun tarvitsi vain leikata lovi johon pujottelin kuvan, että yksi ruusuista menee kuvan päälle.
***
Lauantai on hyvä päivä, kun ei tarvitse tehdä mitään vaan voi rauhassa laiskotella :) Nukuin pitkään ja luin kirjaa aamiaisella. Jokaisen, olipa naimisissa, sinkku tai aikeissa yhdistää hynttyyt yhteen, pitäisi lukea hulvattoman hauska mutta asiallisia ohjeita antava kirja 'Miehen kanssa voi elää' Jennifer Worick.

Samalla voi tutustu itseensäkin ihan uudesta näkökulmasta, puhumattakaan siitä valtavasta tietomäärästä kuinka mies toimii ja etenkin kuinka hänet saa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla??? ...kenen kannalta hmm... No mutta sehän on vain kirja. Ja hauskakin, joten jo viihdyttämisen vuoksi ehdottomasti luettava :)

Sen verran ohut, että ehtii hyvin muutakin laiskottelua saman päivän aikana, vink, vink.

2 kommenttia:

  1. What a lovely card and fantastic sentiment. Thanks so much for playing along at Time Out.

    VastaaPoista
  2. Great quote! And such an uplifting card! Thank you for joining us at TIME OUT!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!