Lukijat

maanantai 27. helmikuuta 2017

Glossy ruusuja ja perhonen sekä kotihommeleita

QKR Stampede Challenge #232   Anything  Goes or Birthday Cards - Kaikki käy tai syntymäpäiväkortteja
Happy Birthday
Glossy Accents on Roses and Butterfly
Kukkainen aluspaperi vihreän ja punaisen sävyissä. Aukkopaperi punertaa sekin. Ruusut väritin kirkkain värein ja kun laitoin vielä Glossya päälle, tulivat entistäkin kirkkaamman värisiksi!

Kuvan reunat leikattu kuviosaksilla ja käsitelty vihreällä ja harmaalla leimavärillä. Perhonen kuviopaperista. Lisäsin sen siipiin punaisia pilkkuja, että sopisi paremmin ruusuihin.
***
Ahkerapäivä.

Imurointia, pyykkejä, kauppaa, kirpparia, kirjastoa. Tuttujakin tuli jututettua ja oikotietä testattua :)
Ostinpa hurjan kallista ruokaakin! Ajattelin, että kerranhan se kirpaisee lompakon kohdalta ja valitsin minimaalisen kapoisen palasen lohta ruuakseni. Kotiin tultua paistoin sen hartaudella voissa ja söin vielä hartaammin ja nautiskellen punajuurisalaatin kera.

Oli se kyllä hyvää!

Lohen hinta on pompannut pilviin josta syystä sitä en ole ostanut miesmuistiin! Viimeksi muikuilla (kalliita nekin!) herkuttelin viime viikolla. Tämä lohijuttu saa olla tämän viikon tuhlailu.

Maanantai on hyvä kotihoitopäivä kun ei missään ole tnsseja :)

Tosin joskus sekin sujuu harjoitellessa mutta koko päivää ei siihen tarvitse kuluttaa jos on muutakin ehdittävä, kuten tänään. Kaikki tanssivaatteet kun alkoivat olla pyykkikorissa. Tosin on myönnettävä, ettei niitä kovin paljoa ole mutta kuitenkin.

Nyt kuivuvat saunassa seuraavia koitoksia varten.

Kukat ovat myös saaneet huomiotani. Pyrin kastelemaan ne kerran viikossa näin talvella ja lämmityskaudellakin sillä multa kuivahtaa yllättävän nopsaan.

Pöydällä Karpaatin kello näytti jo lopahtaneelta, ennenkuin hoksasin uittaa. Toivon mukaan se jaksaa vielä sinnitellä. Minulla on paha tapa saada kukka kuin kukka kuolemaan viikossa :( Jos se kestää yli kaksi viikkoa, on pieni mahdollisuus, että jää henkiin ihan pysyvästi :) Pidän peukkuja toivorikkaana.

2 kommenttia:

  1. Beautiful card Loreal! Gorgeous coloring and papers...love the butterfly! Thanks for joining our weekly challenge a QKR Stampede!

    Brenda DT

    VastaaPoista
  2. Such a pretty design. Thank you so much for joining us this week at QKR Stampede.
    Chrissyxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!