Lukijat

lauantai 21. tammikuuta 2017

Tyttövauvalle kortti ja aurinkoista laiskottelua

Simply Create Too # 123   New Beginnings - Uusia alkuja
Baby Girl
Vaavelikortteja tarvitaan aina ja varsinkin pian koittava kevät on oikein sesonkiaikaa! Nykyään kun jo odotusaikana tiedetään kumpi on tulossa voi kortinkin tilata hyvissä ajoin!

Kopioin kauniin vauvakuvan netistä kun värikasetti alkoi olla tyhjä ja jälki aina vaan punaisempaa ja sitten violettia. Tämä kuva tuli vaaleanpunaisen aikana :) Onneksi tuli, sillä vauvakortti tytölle on hyvä olla vähän pinkki, eikö vaan?

Alimmaisena kukkaoksakuvioista vaaleanpunaista kiiltävää, sitten vaaleanpunaista jonka kuviot kiiltävät nekin ja ovat tummempaa vaalean punaista. Siitä myös raamitusta kuvan alle kahdesta palasesta ja molempiin vielä valkoista jossa kiiltää hopean hohtoiset kuviot.
Vaaleanpunaisesta kuviopaperista lävistin pari perhosta ja koristeiksi sinne tänne laitoin vaaeanpunaisia puolihelmiä.
***
Viikonloppu ja lupa nukkua pitkään. Tosin lupa on joka päivä kun on vapaaherratar :) mutta kuitenkin. Nukuin siis pitkään ja sitten vietin aikaa aamiaisen parissa ja ajattelinpa josko kellahtaisin takaisin petiin aamupäivänokosille, ihan totta!
Vaan en sentään.
Mukava kirja kutsui ja korttejakin oli ja on yhä tekeillä ja osa jopa lähes valmiita, joten niiden parissa aamupäivä sujuikin rattoisasti.
Ihka uusi ristikkolehti lojuu kutsuvana tuossa lähellä, saattaapi olla, että se on seuraavana projektina näin aurinkoisena ja kauniina lauantaina...

2 kommenttia:

 1. Beautiful card. I love all the layering, and the central image is way too kewt! Thanks for sharing at Simply Create Too and hope to see you again. Good luck.
  - Khushboo Gandhi, DT
  http://snowflakesandlilies.blogspot.in

  VastaaPoista
 2. Stunning card, love the colors and the image!!!
  Thank you for joining us at Simoly Create Too!!!
  Hugs,
  Arlette DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!