Lukijat

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Tulppaani isoäidille ja hurja pakkasyö

Congrats Granny
Seurasin mallia orjallisesti tätä korttia tehdessäni. Alimmaisena pilkullista vihreää ja siitä myös mallin mukainen kulmista pyöristetty suorakaide jossa valkoisesta raamitus. Samasta käsintehdystä valkoisesta stanssasin piparipyörylän ja siihen laitoin ääriviivoja myöten leikkaamani pojan tulppaaneineen.

Värittelyt ProMarkereilla. Tekstin alla kuviollista keltaista paperia. Mallin mukaisesti koriste leimakuvan nurkassa, tällä kertaa perhonen, joka leikattu irti kuviopaperista.

Piparipyörylän reunoille lävistin muutaman pallukan pilkkupaperista.
***
Eipä olisi eilen vielä illallakaan uskonut, että yöllä pakkanen paukkuu hurjissa lukemissa: -24 silloin kun satuin katsomaan, voipi olla, että on ollut enemmänkin... hrrr....

Aamusta alkoi sitten alamäki, vai onko se ylämäki, kun pakkanen lauhtuu vauhdilla? Äsken kun kurkkasin oli -11. On sitäkylmyyttä vielä siinäkin!

Huomiseksi jo luvattu viittä ja sitten onkin taas tulossa röntsäkelit ja jäätävää tihkua ja... parempi kuin ei ajattele tulevaa ollenkaan.

Nautitaan nyt tästä pakkassäästä. Tai nauttikoon ainakin ne jotka siitä tykkää.

2 kommenttia:

  1. Hi, wonderful spreeng card :-) i like it.
    Thanks for joining us at SKETCH SATURDAY.
    Hugs Renate

    VastaaPoista
  2. This is so cute. I love the image and pretty butterfly. Thanks for sharing with us at Sketch Saturday and we hope you join us again soon. Hugs, Gale DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!