Lukijat

lauantai 14. tammikuuta 2017

Talvinen tipukortti ja taistelua koneiden kanssa

Simon  Says... Winter Birthdays - Talvisia syntymäpäiviä
Time Out #74   Winter, optional White on White - Talvi, valinaisena Valkeaa valkealla
Congrats
Kuukausi sitten kohokuvioin ja leimailin muutaman lintuaiheisen aihion. Tässä niistä yksi versio. Alimmaisena valkea kartonki ja siiten leimailin linnun talvioksalla.
 
Kaulimen avulla painelin hiutaleita kohokuviokansiolla ympäriinsä. Hankasin harmaalla saadakseni kohokuvioinnit paremmin esille.
 
Linnun ja marjat värittelin tusseilla ja metallivärikynillä jotka hohtavat kuin olisi pakkanen puraissut :) Raamitin lintukuvaa väreihin sopivilla palasilla ja laitoin netissä tekemäni tekstin.
***
Pikku pakkasta tänään. Eilen lumisateessa ja loskassa...
 
Ei taida asettua talvi paikoilleen vieläkään. Uusi lumi jo valaisi kivasti maisemaa, vain valuakseen räntäröhjänä viemäreihin. 

Kävin ostamassa tulostimen kun ihka ilman ei saa noita digileimakuvia käyttöön. Vaan on nuo helpot ohjeet niin sekavia ja selittävät seikkaperäisesti vain sitä minkä silmilläkin voi nähdä, ei ollenkaan sitä neuvota mitä pitäisi tehdä, että saisi edes käyntiin mokoman vehkeen.

Kun aikansa pähkäiltyäni hoksasin kännistin painikkeen ei loppu sujunut sen paremmin.

Laita levyke koneeseen. Etsin hyvän tovin mihin koloseen se tuikataan. Löysin , tuikkasin, hurahti ja sammui. Katso koneen nettisivulta tarkemmat ohjeet, luki seuraavaksi! Katsoin enkä ymmärtänyt sen taivaallista.

Laitoin johtoa jos toistakin, liitintä ja piuhaa. Hurahtaa ja sammuu.

Vahingossa varmaan sain jollain vikapainalluksella pyörimään ja jo heräsi läppärikin. Painelin seuraava ja seuraava aina kun levyke vaikeni ja ihmeiden ihme, kone sanoi nyt on ihan valmista ja ok!

Varmaan olikin. Harmi vaan, ettei tulostaminen onnistu kun tulostin jonka siis juuri kuvittelin asentaneeni, on offline-tilassa...

Teinpä koko hommelin erheineen kaikkineen uudestaan. Irrottelin ja liitin, painelin ja laitoin asemaan ja... Pitkän tarinan lopputulos: valmis on ja ei toimi! Parit keleetkään eivät auttaneet.
 
Olen siis upouuden vempeleen onnellinen? omistaja mutta en voi käyttää sitä. Tai siis voihan silla kopioida mutta ei ruoja keskustele nettini kanssa. Taitavat olla väärät kemiat? Vai pitäisikö ensin tutustuttaa ja sitten vasta yhteen sovittaa? Ja jos niin miten, oih miten???

4 kommenttia:

 1. Such a pretty card. Love all the texture you added, and that sweet bird. Thanks so much for playing along at Time Out.

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti.
  Nykyisin saa melkein uuden tulostimen mustekasettien hinnalla. Todellista kaupan edistämistä :D

  VastaaPoista
 3. hello loreal! pretty card, the embossed backgrounds adds so much...great design! hello! these are fun, those tags are precious...luv that they are shakers! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  VastaaPoista
 4. The texture looks so great! Beautifully done! And I love the colours ou used! Thank you for joining us at TIME OUT!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!