Lukijat

tiistai 31. tammikuuta 2017

Sydämellinen kortti ja kynttilä tunnelmaa

Inkspirational 127   Polka Dots - Pilkkuja
Congrats with two Hearts
Kauniit sydämet ruusuineen saivat jäädä mustavalkoisiksi. Mielestäni tähän eleettömään korttiin ne sopivat parhaiten näin. Mustavalkoinen on myös teksti.

Pilkullinen mustavalkea raamittaa hempeän vaaleanpunaista pilkullista paperia.
***
Silloin tällöin satelee hiljakseen lunta. Aina vain tauot pitempiä ja lumimäärät lähes olemattomia. Eiliset lumet on jo lanattu pois, ei sitä silloinkaan hurjasti ollut mutta lakaisemiseen sentään liikaa.

Taustalla soi uusi suosikkikanavani iskelmiä ja aina välillä on ihan pakko nousta tanssimaan. Juuri nyt soi oikein haikea kappale joka hitaasti keinuttaa mutta ei sentään komenna ylös :)

Mukava korttitilaus on pitänyt kiireisenä netissäkin, kun olen metsästänyt My Little Pony uusia hahmoja. Niitä kun ei leimakuvina satu ainakaan minulla olemaan. Löysinkin muutamia värityskuvia joista aion tehdä kortit.

Pari muutakin tilausta odottelee vuoroaan, joten laiskaksi ei passaa heittäytyä :)

Laitoin ilokseni kynttilän palamaa tuohon läppärin taakse kun löytyi katkennut kolmion mallinen laatikosta.  'Liimasin' osat yhteen tiputtamalla steariinia väliin ja puristamalla ne yhteen. Jotenkin juhlavan oloista kynttilän valo, vaikka lamputkin valaisevat!

2 kommenttia:

  1. Fab background and what amazing paper for the hearts, thanks for joining Ink

    VastaaPoista
  2. What a lovely card! I love those rose covered hearts and the polka dot paper is great! Thanks for sharing with us at Inkspirational!
    - Shauna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!