Lukijat

torstai 12. tammikuuta 2017

Neitokainen hempeästi ja maltillista tuulta

Everybody-Art-Challenge 394   Alles Geht - Anything goes - Kaikki käy
For a Friend
Kukikas taustapaperi ja suikaleet kuvan alla samasta lehtiöstä. Kaikki kiiltäväpintaisia. Valkoisessa hiukan kultaan taittuvaa kimallusta.

Rajasin leimakuvan neitokaisen mustalla tussilla ja värittelin ProMarkereilla. Koristuksena kaksi kukkaa päällekäin ja keskustana sininen timantti joka toistaa neitokaisen silmien sinistä. Näyttää tosin jostain kumman syystä vihreältä ainakin minun silmääni kuvassa!
***
Vaikka ei voi sanoa, että kevät keikkuen tulevi, niin ainakin säät keikahtelevat ihan kummallisesti. Milloin on kova pakkanen, milloin lähes suvi ja kaikkea siltä väliltä nopeassa tahdissa vaihdellen.
 
Kun toisella laidalla Suomea myrskyää, on täällä itärajan pinnassa  jos ei nyt suorastaan tyyntä, niin ainakin maltillista tuulta.

Yöllä kirkas kuutamo ja kahdeksan pakkasastetta. Aamulla näytti neljää...

Eilinen kukkakaalimuussi oli mielestäni aika kiva kokeilu mutta tuskin ihan joka päivä sitä haluaisin. Voipihan olla, että se olisi maistunut paremmalta jos olisin käyttänyt siihen voin lisäksi myös kermaa, kuten useimmissa ohjeissa neuvottiin, vaan kun sitä ei sattunut kaapissa olemaan, laitoin vain enemmän voita.

Ja kuten kaikki tietävät, mikä vain maistuu hyvältä kun sen voissa paistaa tai sillä maustaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!