Lukijat

perjantai 13. tammikuuta 2017

Kukkia ystävälle ja herkkupaljastuksia

Penny Black Saturday Challenge January   Anything goes - Kaikki käy
For a Friend
Tuskin on joulusta selvitty noin kortteilumielessä, kun jo Ystävänäivä alkaa kolkutella ovelle!  Niitä kortteja tämäkin. Samasta lehtiöstä kuin neitokaisen kortissa, on tämä, hiukan kimaltava kuviopaperi.

Penny Black siili tuo juoksujalkaa kukkia tärkeälle ystävälle. Värittelin ProMarkereilla ja metallivärikynillä leimakuvan. Koristeina sydämiä joiden koristeina kukkasia.

Kuvan alla kaksi kahviliinaa ja piparireunaisen neliön stanssauksesta jäänyt raami. Sen värittelin vihreällä kortin väreihin sopivaksi. Kuva ja teksti raamitettu vihreällä kuviollisella kiiltopintaisella paperilla.
***
Kun nyt ruoka-asioista on tullut parikin kertaa mainittua, kerrottakoon, että tämän päivän syöminen on purkkiruokaa. Olen kertakaikkisen ihastunut kilohaileihin, sellaisiin pikkuruisiin jotka on pakattu pieneen lasipurkkiin öljyyn!

Niitä voisi syödä ja olla viikon onnellinen :)

Ihan totta! Ovat tosi hyviä ja vielä halpojakin, mikä aina antaa lisäarvoa minun silmissäni. Kalahan on täyttä ruokaa ja sen kanssa voi sitten olla mitä vaan itse haluaa ja kaapista löytyy.

Voinpa vielä paljastaa toisenkin herkkuni: Täysjyvä Digestive keksit. Niiden päälle voi laittaa niin voita kuin omenahilloakin ja ihan sinälläänkin aivan verrattomia. Ottipa keksin teen tai kahvin kera tai vaikka maidon tai vesilasillisen kyytipohjaksi! Namia.

1 kommentti:

  1. Awww...such a sweet card!
    Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
    Helen x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!