Lukijat

maanantai 23. tammikuuta 2017

Kukkasia onnittelun kera ja yhä vain herkuttelua

Allsorts Week 399   Daisy, Daisy - Päivänkakkaroita, tuhatkaunoja
Happy Birthday

Soikioita kerrakseen on tässä kortissa! Pipari reunaisilla stansseilla tein soikion tekstin alle ja tekstin rajasin pienemmällä soikiolla.

Samasta ruohikkokuvioisesta paperista jota tekstin alla, on myös valkoisen kukkakuvioidun vellumin alla, että kuviot näkyisivät hyvin.

Koska edes sanakirja ei ollut yksimielinen siitä miten haasteen nimi käännettäisiin, laitoin kahta erilaista kukkaa koristeiksi. 

Valkoiset kankaiset ja isommat valkoiset joiden keskelle liimasin softispallukat. Teksti leimattu valkoiseen soikioon.
***
Auringonpaiste on muisto vain! Harmaat pilvet peittivät koko taivaan koko päivän ja tuuli reippaasti. Kävin jo aamupäivästä kampaajalla ja sieltä kauppaan ja kotiin. Muutama kirje meni samalla matkalla asiamiespostin laatikkoon.

Olin aikonut käväistä myös kirpparilla, se kun on auki vain maanantaisin aamupäivällä ja torstaisin iltapäivällä, mutta kylmä viima ja painavat ostoskassit ja kellon uuttera juoksu saivat minut toisiin ajatuksiin. Jääköön torstaihin. Säästyipähän todennäköisesti jokunen eurokin. Tuskin ihan ostamatta olisin kirpparilta selvinnyt :)

Kotosalla keittelin vihannestiskiltä löytämiäni nauriita ja selleriä lohkoina kattilallisen tulevaa käyttöä varten. Ajattelin, että kun ne keittää valmiiksi on helppo laittaa loput pannulle paistumaan lisäkkeeksi.

Tuoreet pikkuiset muikut siivosin ja paistoin ja olipa hyvää! Kun vielä jälkiruuaksi olin hoksannut ostaa tummaa suklaata vanukkaana (soijaa, ihan totta!) ja pursotin (purkista aitoa?) kermaa päälle. No ei siitä ruoka ainakaan paljon paremmaksi voinut tulla.

Siispä herkuttelu jatkukoon kun on päässyt hyvään alkuun...

4 kommenttia:

 1. Hyvää ruokaa teillä on ollut. Kivan näköinen kortti.

  VastaaPoista
 2. Thank you for entering our challenge theme of "Daisy Daisy", at Allsorts Challenges, do hope to see you again. ♥
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]


  VastaaPoista
 3. Lovely entry for our daisy daisy challenge at allsorts Tracy x

  VastaaPoista
 4. Täydellinen kortti Allsorts haasteeseemme.
  Kiitos kun olet mukana;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!