Lukijat

torstai 26. tammikuuta 2017

Kissanpentuja ja toivotonta urakkaa nostalgiahengessä

P*skarteluhaaste #338   Neljä jalkaa - Four  Legs
Little Kities
Vintage-henkinen kortti tällä kertaa valmiista nettikuvasta jossa kaksi herttaista kissanpentua kaartelee rasian ympärillä. Mitähän sen sisällä mahtaa olla?

Valmiita kuvia ovat myös sydän koristeiset kranssit. Laitoin kuvan alle kaksi puolikasta kahviliinaa jotka lojuivat ihan tyhjän panttina pöydällä :)

Vielä ruskeasta raidallisesta käärepaerista kuviosaksilla kulmista leikattu palanen ja alimmaiseksi ruskeaa pilkullista paperia.
***
Suvi saapui pohjolaan! Tänään plusasteita!!!

Kummallinen talvi toden totta. Vaan minulle sopii paremmin nämä 'lämpimät' kelit. Voi mennä ulos toppaamatta tuhatta hyntettä yllensä ja hengittäminenkin on helppoa, eikä viima kuori kasvoista ihoa...

Tänään helppoa ruokaa suoraan kaupan grillistä eli kanankoipi ja lisäkkeenä tuoretta kurkkua.

Olen aloittanut kaappien siivouksen sillä silmällä, että mitä kaikkea omistankaan ja laitan erilleen tavarat, vaatteet sun muut, jotka voisin viedä kirppikselle, heittää pois tai lahjoittaa. 

Aikamoinen urakka kun tämän tästä huomaan istuksivani jotain käsissä ja pohtivani milloin ihmeessä olen tämänkin hankkinut, tai oih! onko minulla vielä tämäkin ja... no aikaa kuluu eikä urakka etene mutta yllättävän paljon omistan!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!