Lukijat

perjantai 6. tammikuuta 2017

Iloisesti tanssadellen joulu ulos

Leimaillaan & Väritellään tammikuu   Inspiroidu mieteleuseesta
All goes well - Dancing on the Ice when it's snowing

En laittanut mitään maailmaa mullistavaa enkä edes kaikkien tietämää mietelausetta vaan koska niinkin sai tehdä, oman mottoni: Kaikki käy parhain päin.
 
Eikös tämä tanssiva hiirulainen näytäkin siltä kuin ei olisi maailmassa huolen häivää?
 
 Alimmaisena oranssin ruskeaa ja samalla raamitin kuvankin. Hiirulainen väritetty hiukan poikkeavasti vaikkakin osin ProMarkereilla kuten tavallista.

Tein häivytykset pienellä tuputtimella ja Mementon väreillä.Tausta samalla tekniikalla. Ei kovin hyvin kyllä minun koneellani kuvasta näy :(

Stanssatut kuuset, lähimpänä oleva lumetettu. Lumetin myös stanssatun lumihiutaleen ja laitoin hopeisen puolihelmen keskustaksi. Lumisadekuvioinen sininen paperi vielä ja silppulaatikosta jonkin stanssauksen jäljiltä palaset valkoista kuviota ylä- ja alalaitaan.
***
Loppiainen lopettaa joulun. Niinpä on hyvä laittaa pois ainakin osa koristuksista, joskaan ei ihan kaikesta voi vielä luopua, eihän? Kuten kynttilöistä. Niitähän voi polttaa vaikka kesälläkin!

Hurjan kylmä pakkanen jatkuu  mutta tuuli on sentään asettunut. Ehkäpä luvattu lauhtuminen tosiaan on tulossa heti huomenna, eikä vain sanota niin, kas kun huominen on aina edessä päin...

3 kommenttia:

  1. Siinäpä iloinen tanssahtelija. Hieno kortti.

    VastaaPoista
  2. Ihana hiiri tanssii ilman huolen häivää. Olet oikeassa. Ei se tarvitse mitään ihmeellisempää. Kortti on kaunis, hyvin väritetty ja väritys on rauhallinen. Ihania pieniä yksityiskohtia. Kortti koottu taidokkaasti. Kiitos kun tulit mukaan vuoden ensimmäiseen LV-haasteeseen.

    VastaaPoista
  3. Hieno sommittelu, lumi ja talvinen rauha toimii hyvänä taustana hiiren riemulle. Kiva kokonaisuus, tästä tulee hyvälle mielelle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!