Lukijat

lauantai 28. tammikuuta 2017

ATC korttivaihto Merisinin kanssa ja levottomat jalat.

Aiheenamme tällä kertaa oli YSTÄVYYS. Sopivasti pian saapuvan Ystävänpäivän kunniaksi. Vaikkakin on sanottava, että ystävyys jos mikä pitää kenet tahansa elämän syrjässä kiinni ja antaa paljon ihan jokaisena päivänä.

Siispä kortteihimme.

Merisiniltä tuli hellyttävän hauska kortti:
Rassuhan se siinä jelppii tipu ystäväänsä!
Kuvan ala- ja yläreunassa kimaltavien kukkien rivistö kruunaa hauskan kortin.
Atc kortti on riemastuttava kuvaus ystävyyden tärkeydestä. Ja hyvä muistutus myös erilaisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, että me jokainen olemme erilaiset kuin kukaan muu ja että jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä ja oikeus olla oikeasa juuri sellaisena kuin itse sen kokee.

Hups! Jouduimpas kauas itse asiasta - mikä se muuten taas olikaan? :)

No minun korttini oli jo haasteessa mutta lähetin sen Merisinille, hyvälle kortteiluystävälleni joka vuosien ajan on ollut tukena ja ilahduttanut niin korteillaan kuin kirjeilläänkin.
Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista sydämistä! Ensi kuussa jatketaan.
***
Jotenkin on hauska olo, ei yksistään kivan kortin saatuani, vaikka toki se saa hymyn huulille. Johtuneeko siitäkin, että taustalla soi Puolikuun Ota minut nyt, reipasrytminen kappale, niin, että jalat meinaavat välillä ihan itsekseen tanssailla :)

Monellehan viikonloppu on samalla vapaa-aikaa jolloin heittäydytään tanssin pyörteisiin ja siihen sopii taustaksi ja alkupalaksi musiikki radiosta, telkusta, netistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!