Lukijat

perjantai 9. joulukuuta 2016

Sinivalkoinen Suomi ja nettiongelma

Winter Wonderland - Finland
Sinivalkoinen talven ihmemaa on minusta sitä kaikkein kauneinta talvisessa Suomessa. Toki olisi paljonkin hyviä asioita mutta niistä ei ole leimakuvia! Siispä tällä kortilla mukaan haasteeseen.

Värittelin kuvan ProMarkereilla ja lisäsin taivaallee lunta satamaan valkealla geelikynällä.

Taustan valkoinen kartonki on kohokuvioitu lumihiutaleilla ja alimmaisena on tumman sinistä kartonkia. Kuvan reunat leikkelin kuviosaksilla rosoisiksi.
***
Eilen ei nettiyhteyttä saanut millään joten tänään menin IT tukeen kyselemään mitä tehdä. Siellä avulias nuorimies kurkkasi koneeseen, kysyi järjestelmää ja loihe lausumaan, että joo tässä on niitä kasvukipuja. Kone päivittelee miten sattuu eikä kysele tahtooko. Siinä sivussa sitten jumittaa kun ei tarpeellista kapasiteettia löydy.

Viisi minuuttia ja sillä selvä. Meni vielä takuun piikkiin joten pelkällä säikähdyksellä selvisin!

Kotona sitten armaani pähkäili mitenkäs nyt kun kyselee jotain ihme suojausavainta... Siitäkin pulmasta päästiin kun kurkattiin, reitittimen tai mokkulan vai mitä tuo sarvekkaan vempeleen nimi lieneekään, alapuolelle. Sieltä se Key-juttu löytyi ja kone alkoi pelittää. Huhhuh.

Kovin avuttomaksi ja suorastaan maailmasta eristetyksi sitä ihmispolo tuntee itsensä ilman nettiyhteyttä!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti.

    Ilman konetta on kuin puuttuisi kädet. Minä en jaksanut odottaa, vaan ostin uuden koneen, kun koneeni meni maahantuojalle kahdeksi kuukaudeksi. Onpahan nyt varakone korjattuna.

    VastaaPoista
  2. Upea kortti! Tykkään kovasti tuosta kohokuvioidusta, selkeästä taustasta ja talon takana olevan metsän värittämisestä harmaaksi. Tuo hienosti etualan kuuset esille. Kiitos vinkistä! =)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!