Lukijat

maanantai 5. joulukuuta 2016

Simppelisti valkoista , surua ja lapiointia

Allsorts Week 392   CAS - Yksinkertaista
Inkspirational #123   CAS with Sparkle - Yksinkertaista kimalluksen kera
Merry Christmas with Sparkle and embossed Background
Valkoinen lienee aina varma valinta kun talvisesta kortista on kyse ja varsinkin jos sen aikoo vielä kohokuvioida lumihiutaleilla. Niinpä menin minäkin sillä reseptillä tässä kortissa.

Yksinkertaisten korttien teko on tosi hankalaa vaikkakin on sanottava, että minun korttini ovat useimmiten hyvinkin yksinkertaisia, niin näin vähin varustein harvoin sentään olen liikkeellä.

Kohokuvioin valkoisen pohjakartongin lumihiutaleilla. Leimailin pienempään kartonkiin joulutekstin kiemuroiden kera. Laitoin sen päälle clossya ja ennenkuin se ehti kuivua ripottelin kimallehiutaleita.
 
Pieni tekstipaperi on kohotettu tarrapaloilla ylös pohjasta.
 
Ei siis ihan simppelisti tehty mutta selkeän ja helpon näköinen lopputulos, toivon mukaan sopii molempiin haasteisiinkin.
***
Tänään ihmetellään ihmisluonnon merkillisyyttä.  Viittaan sillä surmatekoihin Imatralla. 
 
Ihmetellään myös luonnon vaihteluita: Heräsimme kovan pakkaseen, teimme heti aamiaisen jälkeen lumitöitä vesisateessa ja armaani auraili teitä kovassa pakkasessa. Kaikki saman päivänä!

Minäkin pääsinsiis vihdoin lapiohommiin. Tykkään kolailla ja lapioida lunta, kunhan se on jotensakin muutamassa tunnissa tehty ja silloin kun itsellä intoa sattuu olemaan.

Siispä tänään biorytmit ja auringonpilkutkin lienevät olleet suosiollisissa asennoissa, kun intoa puhkuen ryhdyin työhön. Lapion portaiden edustan, kaikkien ulkorakennusten ovenedustat, tien ladolle (pari metriä mutta kuitenkin). Tyhjensin uudisrakennuksen lumesta ja raivasin tietä vanhalle puuliiterille.

Täytin lintujen ruokintasankon, kun vihdoin sain sen kannen auki. Pakkasella se jäätyi kiinni ja sain rikottua sangan kiinnityskohdan, onneksi vain vähän, että vielä pystyin ripustamaan paikalleen.

Nyt on taas linnuille ruokaa joksikin aikaa.

Kannoin puita ja lämmitin uunia. Kävin toisen satsin puita seuraavaksi kerraksi lämpenemään. Kiskoin lumesta kottikärryt, jotka olivat unohtuneet hankeen, suojaan latoon. Pelastin lumesta peräkärrystä myös kassaran. Mihin ihmeeseen sitäkin oli tarvittu?

Eteinen on taas melkomoisessa kaaoksessa, kun kaikenlaista tarvitaan rakentamiseen mutta olohuone alkaa tyhjentyä maalatuista lankuista ja sain jopa imuroitua siellä. 
 
Vielä valkoiset nurkkaludat odottelevat pöydällä ja osan lattiaa peittää muovi, sillä ovet ja ikkunanpokat pitää vielä maalata jahka aikaa löytyy.
 
Vaihdoin pöydälle olohuoneeseen ja lipaston päälle jouluiset liinat ja kynttilöitä toisen adventin kunniaksi jo lauantaina, eli vähitellen koti koristautuu jouluun kaiken rakentamisen keskelläkin.

5 kommenttia:

 1. A lovely elegant card for our CAS theme at Allsorts this week Mervi, many thanks for joining in.

  I have a Tattered Lace Crossover machine to be won If you would like to join in here 

  B x

  VastaaPoista
 2. Your CAS creation is beautiful and thank you for entering my challenge theme of CAS [clean and simple]at Allsorts Challenges, do hope to see you again. ♥
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]


  VastaaPoista
 3. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 4. Valkoinen on tyylikästä ja upean kortin tein Allsorts haasteeseen, kiitos;-))m

  VastaaPoista
 5. Oh how divine! Thank you for sharing with us at Inkspirational!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!