Lukijat

lauantai 3. joulukuuta 2016

Piparitaikinaa ja kortteilua

Passion for ProMarkers Week 374   Eat, Drink & Be Merry - Syö, juo ja ole iloinen
Gingerbread - Smells like Christmas
Piparinkuvia taustapaperissa, joskin valkoisina, mutta voihan aina kuvitella, että ne on kuorrutettu valkoisella sokerikuorrutteella?

Aika hankala oli löytää leimakuvaa jossa syödään tai juodaan ja vielä jouluisesti, kas kun joulukortteja on tehtävä tiuhaan tahtiin... Vaan sitten löysin tämän innokkaan vispaajan ja ihan selvästi siinä on tulossa piparitaikinaa, eikö vaan ? 

Värittelin ProMarkereilla kuten useimmiten. Taustalle laitoin lumimaisemaa, onhan joulu lumista aikaa ja että ihan varmasti jokainen hoksaisi missä mennään, on vielä joulukuusikin valmiiksi koristeltuna.

ProMarkers: Ivory, Almond, Satin. Putty, Soft Peach, Coral
***
Pakkanen kiristyy! Minulle riittäisi alle viiden asteen pakkanen mainiosti, eikä luntakaan tarvitsisi enää enempää sadella... Tänäänkin sitä tuli, tosin vain harvakseltaan, lunta nimittäin.

Kävin hakemassa puita huomiseksi. Olen lämmittänyt joka toinen päivä ja silti on aika lailla lämmintä varsinkin keittiössä. Vaan kun työhuone ja makuuhuone ovat vilpoisampia, on parasta tasata lämpöä pitämällä tulia usein.

Lauantai oli tällä kertaa pyykkipäivä ja liinavaatteiden vaihtopäivä. Pitäähän sitä nyt jotain sentään huushollatakin.

Muu aika onkin mennyt haahuillessa ja hiukan sanaristikkoa tehdessä ja enimmiltään kortteillessa. Sitähän ei työksi voi kutsua, vaan on pelkkää huvia, olipa sitten kiire saada valmista aikaiseksi tai ei.

Huomasin ilokseni, että viime vuodelta on jäänyt ääriviivatarroja ja koristuksia monenlaisia joulukortteiluun, joten ei ainakaan niistä tule yllätyspulaa!

Huomista ajatellen laitoin pakastimesta piparitaikinan sulamaan hiljakseen jääkaappiin. Saadaan adventin tuntua kun paistan pipareita ja joulutorttuja iltapäiväkahville.

5 kommenttia:

 1. Upea kortti. Meilläkin pakkanen kiristyy ja lunta yli 34 cm

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos, kun olit kommentoinut blogissani! Piti tulla vielä mainitsemaan, että vaikka blogini on englanniksi (suurin osa blogikavereista kun on ei-Suomesta), niin myös suomeksi voi kommentoida, se on minun äidinkieli. :) Suloinen leimakuva! Minullakn on joitain noita leimasimia ollut, mutta on pitänyt luopua kun kärsivällisyys ei ole riittänyt ohuiden käsien ja jalkojen värittämiseen... Tällä tytsyllä on onneksi edes vähän reisiä! :) Mukavia jouluvalmisteluja sinne!

  VastaaPoista
 3. A this is great, what a super card, Thanks for sharing with us on Passion for Promarkers this week, Hazelxx

  VastaaPoista
 4. What a fun card Mervi. I love the cute image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. Fun Christmas card, Mervi! Great combination of images and fab colouring too. Thanks for playing along with my challenge this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!